Home /

Címke: Playtive

Lidl Playtive Junior játékok

A Lidl fából készült játékai mindig nagy örömöt okoznak a gyermekeknek. A nagy méretű lidl babaház kiváló szórakozást kínál, ahol a gyerekek akár a karácsonyi vacsorát szervírozhatnak a babaház lakóinak. Az áruházlánc kínálatában elérhető XXL vonatkészlettel a gyerekek mozdonyvezetőként próbálhatják ki magukat és több emeletes magasságban szállíthatják az utasokat végső úti céljaikhoz.

A Lidl a katalógusában ezenfelül számos olyan ajándékötletet kínál, melyekkel kicsiknek és nagyoknak is óriási örömet szerezhetünk bármilyen alkalomkor.

 

img
Ásás, építés, homok sütemények sütése – a homokozóban játszó kis kalandorok képzeletének nincs határa. Itt megismerkedhetsz a Lidl kínálatában kapható homokozóval. A fából készült Lidl homokozó hasonló felépítésű, mint a hasonló termékek, csak töredék áron. A Lidl a katalógusában ezenfelül számos olyan játékot kínál, melyekkel kicsiknek és nagyoknak is óriási örömet szerezhetünk bármilyen alkalomkor. Itt ...read more →
img
Itt találod a Lidl Fészekhinta választékát. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk. A Lidl főként a népszerű PLAYTIVE® Fészekhinta termékeket kínálja, de időközönként más modelleket is beszerezhetünk. Lássuk is, itt részletesen bemutatjuk a legnépszerűbb típust:   Fészekhinta Lidl Lidl Fészekhinta árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a PLAYTIVE® ...read more →
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :