Home / Tesco termékek / Tesco szúnyogháló – tartsuk távol a rovarokat

Tesco szúnyogháló – tartsuk távol a rovarokat

img

Itt találod a Tesco szúnyogháló választékát. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

Tesco  a saját márkás termékek mellett a népszerű Tesa és más márkák szúnyogháló termékeit is kínálja. Lássuk is, itt részletesen bemutatjuk a legnépszerűbb típust:

 

Tesco szúnyogháló

Tesco szúnyogháló árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

 

 

Mágneses szúnyogháló ajtóra tesco

mágneses szúnyogháló ajtóra tesco

Mágneses szúnyogháló tesco

Ár: ~ 2500 Ft

  • Szúnyogháló függöny 100 × 210 cm,
  • fekete vagy fehér színben,
  • többféle méretben

 

 

Öntapadós szúnyogháló tesco

öntapadós szúnyogháló tesco

Ár: ~ 1000 Ft

Szúnyogháló többféle méretben.

 

 

Alumínium keretes szúnyogháló

alumínium keretes szúnyogháló

  • ablakra, 1,2 x 1,4 m
  • ajtóra: 1 x 2,15 m,
  • 8699 Ft/db

A rovarok és mindenféle mászó állat hasznos és értékes a kertben és a természetben. De a legyek, darazsak, pókok és más láthatatlan vendégek a házban nem szívesen látott vendégek.

A rovarok egész évben aktívak. Ezért egy szúnyogháló egész évben jó megoldás arra, hogy távol tartsuk a házból, és rendszeresen mindig friss levegőt eresszünk a lakásba.

Az alumínium rovaros szitaablak kerettel könnyű összeszerelni, kevés szakértelemmel, és fúrás nélkül könnyen rögzíthető az ablakkeretre.

 

Természetesen a tescoban sok más típusú szúnyoghálót megtalálunk, népszerű márkáktól.

tesa szúnyogháló

A tesa standard szúnyogháló ajtókhoz beengedi a friss levegőt, a szúnyogokat pedig kint tartja. Az ajtó az előtte lévő háló ellenére is gond nélkül nyitható és csukható. A tépőzáras szalag segítségével a szúnyogháló könnyen felhelyezhető, és pl. télre eltávolítható.

A készlet 2 db 0,65 x 2,2 m méretű hálót tartalmaz, amelyek egymás mellett, kissé átlapolva felfüggeszthetők, hogy könnyedén át lehessen menni rajtuk. A szúnyogháló többször újrahasználható, max. 30 °C vízben mosható és ellenáll az UV-sugárzásnak.

 

 

Nézz körül a Tesco aktuális ajánlatai között- Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :