Home / Hipermarketek / Aldi akciós újság, katalógus / Aldi nyitvatartás vasárnap

Aldi nyitvatartás vasárnap

Itt van a aldi vasárnapi nyitvatartása – Így vannak nyitva a aldi üzletek vasárnap. A nyitvatartással kapcsolatos változásokat az üzleteknek fel kell tüntetni és tájékoztatni kell róla a vásárlókat.

aldi ünnepi nyitvatartás

Aldi nyitvatartás vasárnap

A aldi üzletek egész héten a rendelkezésünkre állnak, hiszen hétfőtől vasárnapig várják a vásárlókat.

Aldi nyitvatartás Hétfõ – Szombat: 07:00-21:00

Aldi nyitvatartás Vasárnap: 07:00-19:00

Az adatok tájékoztató jellegűek, igyekszünk folyamatosan frissíteni. Fontos! Győződj meg az adott áruház weboldalán a pontos és aktuálsi információkat illetően, mivel azok változhattak!

 

Mi a helyzet ünnepek idején?

Ünnepek idején változhat a nyitvatartási idő. Itt olvashatsz bővebben a aldi ünnepi nyitvatartásáról .

Az ünnepek előtti időszakban közli a weboldalán és az akciós újságjaiban is a várható ünnepi nyitvatartását.

 

 

Amit tudnod kell az Aldi -ról

Mindig ALDI

Az ALDI az ALDI DÉL vállalatcsoport tagja. A vállalatcsoport a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel. Jelen vannak Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Nagy-Britanniában és Írországban, és az USA, Ausztráliában valamint Kínában is.

Az ALDI piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka.  Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg 144 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik.

Mindig alacsony árakkal

Az ALDI név az elmúlt évtized során meghatározó fogalommá vált Magyarországon. Egyet jelent az egyenletesen magas minőséggel és a tartósan alacsony árakkal. Független ár- és készletpolitikája lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínálják kiváló minőségű élelmiszereket és fogyasztási cikkeket. Hetente többször is akciókkal várják vásárlóikat.

Mindig magas minőséget kínál

Kiemelt hangsúlyt fektetnek termékeik magas minőségére- sok esetben a törvényileg előírt szabályoknál is magasabb sztenderdek elé állítják kínálatukat. A minőségirányítás területén szakértőket alkalmazunk, például élelmiszervegyészeket és – technológusokat, vegyészeket, textil- és villamosmérnököket.

Mindig figyelmesek vagyunk

Évről évre nő azoknak a száma, akik valamilyen ételintolerancia miatt speciális étrendre szorulnak. Éppen ezért nagy választékban kínálnak laktóz- és gluténmentes termékeket áruházaikban, ezzel segítve a speciális étrendhez szükséges hozzávalók és élelmiszerek gyors és könnyű beszerzését.

 

Nézz körül a aldi aktuális ajánlatai között- Aktuális ajánlatok – aldi akciós újság itt >>>

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :