Home / Otthon, kert / Praktiker akciós újság, katalógus

Praktiker akciós újság, katalógus

Nézd meg a hivatalos Praktiker akciós újság -ot. Itt találod a Praktiker legfrissebb akciós újságját – lapozható online katalógus.
praktiker AKCIÓS ÚJSÁG

 

 

Praktiker akciós újság – Praktiker akció

A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Idehaza 20 áruházban várjuk kedves Vásárlóinkat.

Praktiker – barkácsolás és lakberendezés kreatívan

A Praktiker az európai barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Az első Praktiker áruház még Luxemburgban épült fel 1978-ban, majd a következő évtizedekben egy jelentős áruházlánc jött létre, amely kiterjedt Németországra, Görögországra, Lengyelországra, Törökországra, Romániára, Bulgáriára, Ukrajnára, Albániára és Magyarországra is.

A Praktiker konszern foglalkoztatottainak száma a csúcsidőszakban meghaladta a 20 ezer főt. A gazdasági válság és más tényezők hatására 2013 júliusában, Hamburgban bejelentette a Praktiker, hogy fizetésképtelenné vált. A konszern egyes leányvállalatait az ezt követő időszakban értékesítették, a magyar áruházakat 2016-ban a Wallis Asset Management Zrt. vásárolta meg, amely úgy döntött, hogy az üzleteket továbbra is Praktiker márkanév alatt működteti. Magyarországon 20 üzletegységet működtet és közel 1600 munkavállalót foglalkoztat.

A Praktiker immár évtizedek óta segíti a vásárlóit. Minden otthonszépítési feladatra rengeteg ötlettel, termékek széles választékával, a vásárlók kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja a praktikus megoldások kedvelőit. 

Kreatív ötletekkel és praktikus megoldásokkal inspirálja az otthon – és kertszépítést, miközben évtizedek óta társ a barkácsolásban. 

Az otthona, kertje szépítése öröm, amelyet az Ön kreativitása és keze munkája tesz azzá. Jó érzés a saját ízlésére formált, megújult környezetben élni. 

A Praktiker nem egyszerűen egy barkácsáruház, ahol csupán deszkát, csavarhúzót vagy épp szögeket vásárol az ember. Egy olyan hely, ahol ötletet, inspirációt kaphat a barkácsoláshoz, dekorációhoz, lakberendezéshez, felújításhoz vagy kertészkedéshez. Továbbá az otthonszépítéshez kapcsolódó termékek vásárlásán túl számos egyéb szolgáltatást is igénybe vehet. – www.praktiker.hu

 

Népszerű hipermarketek, szupermarketekThis div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :