Home / Rólunk

Rólunk

Ki ne szeretne pénzt megtakarítani? A legjobb ajánlatokat megtalálni nem könnyű feladat és sok időbe is telik. Honlapunkon az akciosujsag.info -n összegyűjtjük a legjobb ajánlatokat, a legnépszerűbb bevásárlóközpontoktól, hogy neked időt és energiát spóroljunk meg.

Megtalálod a hipermarketek legfrissebb akciós újságjait, köztük a Tesco, Aldi, Penny, Lidl, stb. legjobb akcióit. Emellett folyamatosan frissítjük az elektronikai, otthon/kert, divat/sport és kozmetikai üzletek ajánlatait is.

A friss akciók mellett, a Hírek között a legkeresettebb termékekről is igyekszünk összegyűjteni a legfontosabb tudnivalókat.

Mivel mindenünk a kutyák, ezért a hozzánk hasonló kutyabarátoknak is szeretnénk kedveskedni egy részleggel a weboldalunkon, ahol sok fontos információt gyűjtünk össze, hogy a kedvenceink boldogabb és egészségesebb kutyák legyenek. Jelenleg a kutyazona kutyás blogon gyűjtöttünk össze sok hasznos információt a gazdiknak.

 

Papír alapú akciós újságok terjesztésével nem foglalkozunk! Kérünk téged ezzel kapcsoltban az aktuális áruház ügyfélszolgálatát keresd fel!

Az áruházak kínálatában található termékekkel kapcsoltban nem tudunk bővebb felvilágosítást adni, mint amit a weboldalon feltüntettünk. Ezzel kapcsolatos kérdéseidhez az aktuális áruház vevőszolgálatával vedd fel a kapcsolatot.

Nem vállalunk semmilyen felelősséget a katalógusok teljeskörű, hiánytalan és mindenkori elérhetőségére. Ezzel kapcsoltban sem a vásárlóknak sem az üzleteknek semmilyen kárért, elmaradt haszonért nem tartozunk felelősséggel. Arra kérünk, hogy minden esetben a katalógus kibocsátójánál tájékozódj bővebb információért az árakkal, dátumokkal kapcsoltban.

 

Impresszum

  • Kiadó: Simple Sport Kft.
  • Székhely: 9533 Nemesszalók Lehel utca 25.
  • Email: akciosujsaginfo@gmail.com
  • Tárhelyszolgáltató: Icon Média Kft.
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :