Home / Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Weboldalunkon megtalálod a hipermarketek és más üzletek legfrissebb akciós újságjainak elérhetőségét (képre kattintva jutsz el a kiadó hivatalos katalógusaihoz), köztük a TescoAldiPennyLidl, stb. legjobb akcióit. Emellett folyamatosan frissítjük az elektronikai, otthon/kert, divat/sport és kozmetikai üzletek ajánlatait is hasonoló módon.

A friss akciók mellett, a Hírek között a legkeresettebb termékekről is igyekszünk összegyűjteni a legfontosabb tudnivalókat.

Papír alapú akciós újságok terjesztésével nem foglalkozunk! Kérünk téged ezzel kapcsoltban az aktuális áruház ügyfélszolgálatát keresd fel!

Az áruházak kínálatában található termékekkel kapcsoltban nem tudunk bővebb felvilágosítást adni, mint amit a weboldalon feltüntettünk. Ezzel kapcsolatos kérdéseidhez az aktuális áruház vevőszolgálatával vedd fel a kapcsolatot.

Árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet. Az aktuális árakkal kapcsoltban minden esetben az adott kiadó hivatalos akciós katalógusaiból tájékozódjon!

Nem vállalunk semmilyen felelősséget a katalógusok, valamint az áruházak nyitvatartási idejének és címének teljeskörű, hiánytalan és mindenkori elérhetőségére. Ezzel kapcsoltban sem a vásárlóknak sem az üzleteknek semmilyen kárért, elmaradt haszonért nem tartozunk felelősséggel.

Arra kérünk, hogy minden esetben a katalógus kibocsátójánál tájékozódj bővebb és a legpontosabb információért az árakkal, dátumokkal, címekkel kapcsoltban.  

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :