Home / Hipermarketek / CBA akciós újság, katalógus

CBA akciós újság, katalógus

CBA akciós újság – Itt találod a CBA legfrissebb akciós újságját – online katalógus lapozható.
cba akciós újság_

 

CBA akciós újság – CBA akció

„A CBA 1992-ben tíz magánkereskedő tizenhét élelmiszerüzletéből alakult meg. Először csak a fővárosban nyíltak CBA-üzletek, a vidéki terjeszkedést néhány évvel később kezdték meg. 1998-ra a fővároson kívül működtetett üzletek száma meghaladta az összes CBA-bolt 80 százalékát.

Ezután alakították ki a regionális központokat, mert a nagy távolságok miatt nehézkessé vált az irányítás. 2005-ben elkészült az Alsónémedi Logisztikai Központ, mellyel az üzletlánc képessé vált a választék további bővítésére és a boltok a kiépített számítógépes hálózaton keresztül tudják leadni a rendeléseiket. Ebben az esztendőben a CBA franchise-rendszerré alakult át.” – olvasható a Wikipédián

 

A CBA filozófiája, alapelvei

Szakmai felelősségtudat

Gondos kereskedői magatartás részeként a forgalmazott termékeket folyamatosan ellenőrizzük, a maximális biztonság szavatolása érdekében. Üzleteinkben a kor követelményeinek megfelelő, minél szélesebb áruválasztékot biztosítunk, a helyi igények figyelembevételével.

Igényesség

A bolti személyzetet folyamatosan képezzük, mely által biztosítani kívánjuk a vásárlóink magas szakmai színvonalú, udvarias kiszolgálását. Az árukihelyezésben is magas minőségre törekszünk.

A Vásárlók alázatos tisztelete

A legfontosabb számunkra, hogy a Vásárlók az általunk nyújtott szolgáltatásokkal mindig elégedettek legyenek, és érezzék üzleteinkben, hogy minden őértük történik.

Stratégiai autonómia,

mely azt takarja, hogy a központ és a régiós központok szabad mozgásteret adnak az üzleteknek, így az árukészletet a helyi igényeknek megfelelően tudják kialakítani. Másfelől a beszerzés egységesen zajlik, így lehet a legjobb fogyasztói árakat továbbadni a vásárlóknak.

 

Príma, CBA Cent, CBA üzlet, szakboltok

A CBA üzletláncban jelenleg több féle bolt típus tartozik, az alkalmazott technológiát, kereskedelmi és üzletpolitikát is figyelembe véve. Üzletméret szerint megtalálhatjuk a kis 50-80 m2 szakboltot, vagy a több ezer négyzetméteres hipermarketet a fentieket alapul véve elmondhatjuk , hogy talán a CBA üzletlánc az amely a kiskereskedelmi piac szereplői közül a legjobban alkalmazkodott a magyar vásárlók igényeihez és a piac sajátosságaihoz.

A CBA franchise hálózat továbbra is nyitott a csatlakozni szándékozó magyar élelmiszer kiskereskedelmi vállalkozások előtt. Megfelelően hatékony választ tud adni, a multinacionális konkurenciával küzdő független boltok számára. Az újonnan belépő boltok közvetlenül csak a területileg illetékes regionális központok valamelyikéhez csatlakozhatnak.

A belépni szándékozó üzleteknek meg kell felelniük a CBA elvárásainak, emellett fontos az elhelyezkedésük és külső, belső megjelenésük, melyet a CBA arculati kézikönyv segítségével alakíthatnak ki. Az üzletek átalakításához, további modernizálásához központilag szakmai segítséget adunk minden franchise partner számára.

Príma:

A legmagasabb minőségi bolt kategória, amely modern letisztult megjelenésével, kedvező ár – érték arányban kínált széles áruválasztékával, színvonalas szolgáltatásaival, hamar a vásárlók kedvence lett. Jelenleg az országban 140 Príma üzlet üzemel, de számuk folyamatosan emelkedik.

CBA Üzlet:

Tradicionális kis és közepes nagyságú CBA üzletek.

Önkiszolgáló rendszerben üzemelő hagyományos pultokkal rendelkező, széles választékkal bíró, átlagos árszínvonalat tartó, lakóhely közeli egységek az ország szinte minden pontján.

CBA Cent:

Diszkont jellegű üzletek, hagyományos pultokkal nem rendelkező nagy alapterületű, jó parkolási lehetőséggel bíró, kedvező árfekvésű áruházak.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :