Home / Otthon, kert / Mömax akciós újság

Mömax akciós újság

Itt találod a Mömax legfrissebb akciós újságját – online katalógus lapozható.
 

mömax akciós újság

Mömax akciós újság, áruházak

„Egy ötlettől a sikerig határok nélkül! A mömax egy új lakberendezési koncepció, ami egy mega-trendre épül: divatosat kedvező áron. A „trendben otthon” szlogen alatt a mömax kedvezményes áron kínál trendi lakberendezési ötleteket mintaösszeállítások segítségével, akár a legkisebb szobára is.

 

Számok & Tények

2002 októberében Dornbirnben, Vorarlbergben nyílt meg az első mömax áruház, mellyel kezdetét vette a mömax sikeres pályafutása. Ezt további nyitások követték immáron nem csak Ausztriában és Németországban, hanem már Magyarországon, Szlovéniában, Bulgáriában és Romániában is. Ma már több mint 60 mömax áruház van 6 országban, több mint 3000 munkatárssal. Minden áruház 6000-8000 négyzetméter területen kínál lakberendezési ötleteket elérhető áron a modern otthon kialakításához. A mömax terjeszkedése pedig még nem állt meg – több új áruház nyitása van még tervezés alatt.

 

A mömax sikertörténete

2002 tavaszán az XXXLutz vállalatcsoport vezetőségében megfogalmazódott az az ötlet, hogy egy teljesen új bútor és lakberendezési cikkek forgalmazásával foglalkozó üzletláncot hozzon létre, felrázva ezzel az osztrák bútorpiacot.A kezdeti projekt ma már valódi sikertörténetté fejlődött és 2003-ban Dornbirnban megnyitott az első mömax áruház.
Az első áruházat gyors ütemben megvalósult eruházások követték nem csak Ausztriában és Németországban, hanem Magyarországon, Szlovéniában, Romániában és Horvátországban is. Ma már több mint 60 mömax áruház található meg Európa szerte.

 

Továbbra is sikeresen

Összesen 6 különböző országban kínál a mömax magas minőségű szolgáltatásokat és előnyöket, melyek megkönnyítik a lakberendezést. Áruházaink kiváló tanácsadása és Online Shopunk széles választéka mellett vásárlóink rengeteg inspiráló ötletet találhatnak közösségi média felületeinken.

Jelenleg 9 mömax áruház várja Magyarország szerte a vásárlókat. Három Budapesten, további hat pedig vidéken.

 

Miből áll a mömax márka?

A mömax egy új koncepció, mely az aktuális trendre épül: divatosat kedvező áron. Nálunk megtalálsz mindent: legyen az trendi, stílusos, vagány, hagyományos vagy teljesen egyedi. Mi mindig „trendben otthon” vagyunk.

A legtrendibb lakberendezési ötletek kialakításában és megvalósításában nagy szerepet játszik a mömax háziszelleme, aki már több mint 200 éve lakásról-lakásra kísért. Ő Mia, a „trend szelleme”.
Számára és számunkra is fontos, hogy vásárlóink otthona a lehető legkényelmesebb legyen és kellemes környezetet teremtsünk minden lakásba.
Mia, szellemként már nagyon sok mindent látott és megélt, így birtokában van mindannak a tudásnak, amely egy trendi szellem számára elengedhetetlen. Időközben pedig rájött, hogy a szellemlét szórakoztató is lehet, így egyedi stílusú lakberendezési ötletekkel látja el az embereket.

 

Mömax nyitvatartás

  • Hétfő-Vasárnap: 08:00-15:00

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :