Home / Hipermarketek / Coop akciós újság, katalógus

Coop akciós újság, katalógus

Nézd meg a hivatalos Coop akciós újságját. Itt találod a COOP legfrissebb akciós újságját – lapozható online katalógus.
coop akciós újság

 

 

Coop akciós újság – Coop akció

A COOP az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező, hazai élelmiszerlánca, mindannyiunk „jó szomszédja”. A jelmondat kifejezi a hálózat legfontosabb ismérvét: a COOP szinte mindenütt jelen van, barátságos, közeli élelmiszerüzlet, mindennapi életünk része.

Sokoldalú üzlettípusainak köszönhetően, lehetősége nyílik a vásárlói igények teljes körű kielégítésére: a falvakban a lélekszámhoz igazodó kisboltok jelentik a lakosságnak a mindennapi élethez szükséges élelmiszer és vegyi áru beszerzési lehetőséget, a községekben és városokban nagyobb alapterületű üzletek versenyeznek a multinacionális láncokkal.

Az üzletlánc céljai között előkelő helyen szerepel a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának emelése, különösen a fogyasztók részére történő személyes eladás és a vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával. – ahogy a Coop weboldalán is olvasható

 

A COOP üzletlánc számokban

 • 100%-ban magyar tulajdon
 • 510 milliárd forint árbevétel (2013)
 • 1650 településen van jelen
 • Több mint 3.000 bolt
 • 1,5 millió vásárló naponta
 • Több mint 30.000 foglalkoztatott
 • 700 magyar kis és középvállalkozás megélhetése
 • 3000 magyar beszállító partnere
 • 90%-ban hazai gyártású cikk forgalmazása
 • 95 000 magyar termék forgalmazása
 • Több mint 700 saját márkájú termék forgalmazása

 

Coop üzlettípusok:

 • Coop mini: kisebb kínálattal, kisebb településeken találhatóak meg, inkább alapvető élelmiszerekkel.
 • Coop ABC: A Mini-nél nagyobb alapterületű üzletek, ahol az alap élelmiszerek mellett prémium termékek is helyet kapnak.
 • Coop szuper: Ezek az üzletek már jóval nagyobb alapterületen kapnak helyet. Itt kaphatóak legelőször a legújabb termékek.

 

Coop – SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKEK

A COOP 1998 óta forgalmazza sajátmárkás termékeit, jelenleg a vásárlók éves szinten 150 millió alkalommal döntenek mellettük. A portfólió rendkívül széles, a Coop igyekszik minden fontosabb vásárlói célcsoportban és termékkategóriában sajátmárkás terméket kínálni. A gyártás során a hazai lánc túlnyomórészt magyar beszállítóval működik együtt.

A fogyasztók 4 termékcsalád több mint 900 féle terméke közül választhatnak.

COOP – Jót jó áron

A legtöbb saját márkás cikk COOP Jót jó áron kategóriában található. A termékcsalád a vásárlók számára legfontosabb fogyasztási cikkeket megbízható minőségben, hazai forrásból, elérhető áron kínálja. A termékcsalád célja, hogy a hétköznapi bevásárlások során a legjobb ár/érték arányú termékekből választhassanak a vásárlók.

COOP Prémium

COOP Prémium termékcsalád kiváló minőségű termékeket kínál versenyképes áron.

COOP Jó nekem

COOP Jó nekem termékcsalád azon vásárlókat célozza meg, akik számára fontos önmaga és családja egészsége, a testi-lelki erőnlét, a teljes értékű élet, a vitalitás. A csomagolás korrekt és hiteles tájékoztatást nyújt az egyedi ikonok rendszerével annak érdekében, hogy a vásárló tisztában legyen a termék pontos beltartalmával.

Minden nap

A COOP Minden nap termékcsalád alapvető fogyasztási cikkeket kínál az ismert márkáknál jóval alacsonyabb áron.

 

Coop törzsvásárlói program

Hogyan működik a Coop Klub törzsvásárlói program?

Vásárlásai után a Coop Klub törzsvásárlói kártyájával pontokat gyűjthet. Minden 20 Ft vásárolt érték után 1 pont jár. A pontgyűjtésből kizárásra kerülnek az alábbi termékek: göngyöleg, telefonfeltöltő kártya, autópálya matrica, étkezési és ajándékutalvány vásárlása, Szektorfüggetlen partnernél igénybe vett szolgáltatás vagy megvásárolt termékek után pont nem gyűjthető. Az összegyűjtött pontokért a törzsvásárlót kuponokkal jutalmazzuk. A törzsvásárló 5000 pontonként egy 500 Ft engedményre jogosító kupont kap.

A pontgyűjtést minden hónap utolsó napján zárjuk. Azon törzsvásárló, aki eddig a napig összegyűjtötte a szükséges pontmennyiséget hűségkuponra jogosult.

A hűségkupon az előző hónap utolsó napján érvényes pontegyenlege alapján a pontgyűjtési időszakot követő hónap 25-étől kerül kiadásra.

Coop klub kártyát minden Coop Klub emblémával ellátott üzletben lehet igényelni.

 

Népszerű hipermarketek, szupermarketek

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :