Home / Lovas ágynemű gyerekeknek és felnőtteknek (5+2 TIPP)

Lovas ágynemű gyerekeknek és felnőtteknek (5+2 TIPP)

Ha szereted a lovakat, vagy egy szerettednek tervezel egy különleges ajándékot venni, ami kifejezi a lovak iránti csodálatát, akkor jó helyen jársz. Egy lovas ágynemű bármelyik korosztály számára csodálatos ajándék, aki szereti ezeket a fantasztikus állatokat. Ezen az oldalon pedig összegyűjtöttük, szerintünk, melyek a legszebbek.

Ezek a lovas ágynemű kollekciók tartalmaznak  paplan és kispárna huzatokat is, kisebb és nagyobb méretben.

Lovas ágynemű gyerekeknek és felnőtteknek

Sokunk úgy nőtt fel, hogy vadnyugati filmek főhőseként játszottuk el a jeleneteket. Vannak dolgok, amik soha nem változnak.

Mindenki számára, aki stílusosan és egyedi megoldásokkal szeretné feldobni a hálószobáját, ajánljuk a következő ágynemű huzatokat.

 

1. Horse pamut ágynemű

lovas 03-pamut-agynemu-140-x-200-cm-70-x-90-cm


Aktuális ár

A gyönyörű csikót ábrázoló élethű fotónyomatot te is garantáltan megkedveled, ő pedig hűségesen várni fog téged vagy gyermekedet a lefekvés előtt, mindennap.

A minőségi pamut kivitelnek köszönhetően maximális komfortérzetet biztosít. Az ágynemű mindkét oldala más mintájú és cipzárral záródik.

  • A párna méretei: 70 x 90 cm
  • A takaró méretei: 140 x 200 cm

További információ >

 

2. Barna lovas pamut ágynemű

Barna lovas pamut ágynemű


Aktuális ár

Te is kedveli a lovakat? Akkor ez az ágynemű abszolút ideális választás a számodra. A puha és kényelmes 100%-os pamut minőségi és kényelmes alvást biztosít minden éjjel, így te mindig nagy lelkesedéssel térhetsz vissza ágyadba.

Az ágynemű mindkét oldala más mintájú, így kedvünk szerint váltogathatjuk.

A szett tartalma:

  • 1 db párnahuzat, 70 x 90 cm
  • 1 db paplanhuzat, 140 x 200 cm

Részletek >>>

3. Mustang – 3D ágyneműhuzat

mustang_ágynemű


Aktuális ár

A paplanhuzat egyik oldalán motívum található, míg a másik oldala egyszínű. A párnahuzat mindkét oldalán motívum látható.

A mikroszálból készült ágyneműgarnitúra nagyon finom és puha. Egyúttal színtartó, élénk színeit számos mosás után is megőrzi a színét. Hőszabályzó tulajdonságaival tűnik ki. Télen megőrzi a testhőmérsékletét és nyáron kellemesen hűt. Karbantartása nagyon egyszerű, gyorsan szárad és szinte egyáltalán nem gyűrődik.

Méretek: paplanhuzat – 140 x 200cm, párnahuzat- 90 x 70cm

Bővebben >>>

4. 3D ágyneműhuzat- Lovak

lovak 3d garnitúra


Aktuális ár

Nagyon kellemes anyaból készült 3D ágyneműhuzat, kiváló nedszívó hatással rendelkezik.

Modern technológiának köszönhetően tartja a színtelítettségét több mosás után is. Alkalmas az allergiában szenvedőknek is. A paplan egyik oldala motívummal van ellátva, a másik oldala egyszínű.

A párna rész mindkét oldalán motívummal. Nem gyűrődik, nincs szükség vasalásra. Azonnal élvezheti a kellemes alvást.

  • Ágynemű Mérete: 140 x 200 cm
  • A párna méretei: 70 x 90 cm

Részletek >>>

 

 

+ 1 TIPP, ha szereted az egyszarvúkat

egyszarvú a pusztán

Aktuális ár >

 

 

A lovak romantikája az ágyneműn

A lovaknak büszke története van, amely évmilliókra nyúlik vissza. A lovak továbbra is fontosak számos vidéki, mezőgazdasági területen és a harmadik világ országaiban. Már nem arról szól, hogy vagonokat vonszoljon, vagy hogy a lovassággal vágtasson a csatában.

A lovakat használták szállításra, tanyákon és gazdálkodásra, valamint sportra és szórakozásra.

Lovaskocsik még mindig megvannak, és pónilovaglás egy vidámparknál. A póló és a lóverseny több millió dolláros sportesemény. Valószínűleg a gyermekeink manapság inkább arról álmodnak, hogy akár zsokék legyenek.

Bármi is legyen az Ön vagy gyermeke álma, ha a lovak a szenvedélyünk, a kedvenc állatunkkal ellátott ágynemű kalanddá teszi a szobában töltött időt.


Hol találhatsz még ilyen gyönyörű 3d mintás ágyneműket?

Sok sok érdekes és szemet gyönyörködtető minta közül választhatsz, akár saját részre, gyermekednek, vagy ajándékba szánod.

Nézz körül a 4homeés a Bedario webáruházak kínálatában.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :