Home / Bosch athlet 25.2v akku töltő

Bosch athlet 25.2v akku töltő

Ez a helyettesítő hálózati töltő kiváló választás mindazoknak, akik Bosch Athlet 25.2V BCH6256N1/01 vezeték nélküli porszívójukhoz keresnek egy praktikus és hatékony töltési megoldást. A mindennapok nélkülözhetetlen eszköze.

 

Helyettesítő hálózati töltő Bosch Athlet 25.2V BCH6256N1/01

Az ideális választás azok számára, akik megbízható és kompakt megoldást keresnek Bosch Athlet 25.2V BCH6256N1/01 vezeték nélküli porszívójukhoz. Ez a helyettesítő hálózati töltő garantáltan új életet lehel a készülékébe.

Jellemzők:

  • Feszültség: A 30V-os feszültség biztosítja a gyors és hatékony töltést.
  • Teljesítmény: 500mA teljesítményt kínál, ami optimalizálja az akkumulátor töltési idejét.
  • Kompakt méret: A 7.1cm x 2.65cm x 5.9cm méretű töltő egyszerűen elfér még a legzsúfoltabb fiókokban is.
  • Mindössze 80 gr. súlyával könnyen hordozható és tárolható.

 

Bosch Athlet Vezeték Nélküli Álló Porszívók

A Bosch Athlet sorozat vezeték nélküli álló porszívók egy új generációt képviselnek a háztartási tisztítási eszközök terén. Tökéletes választás azok számára, akik flexibilis és hatékony megoldást keresnek a mindennapi takarításhoz.

Jellemzők:

  1. Vezeték nélküli szabadság: A Bosch Athlet porszívók vezeték nélküli kialakítása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy korlátozások nélkül tisztítsa meg otthonát, akár a nehezen hozzáférhető helyeket is.
  2. Hosszú üzemidő: Ezek a porszívók nagy kapacitású akkumulátorral vannak felszerelve, amely akár 60 percig is képes működni egyetlen töltéssel.
  3. Erőteljes teljesítmény: A készülékek a Bosch innovatív technológiájával vannak felszerelve, amely garantálja a konzisztens és hatékony porszívózási teljesítményt minden felületen.
  4. Higiénikus: A porszívók egyszerűen üríthetők és karbantarthatók. A beépített szűrőrendszer biztosítja, hogy a levegő tiszta maradjon használat közben.
  5. Többfunkciós kefe: A sokoldalú kefefejes kialakítás lehetővé teszi a különféle felületek, például szőnyegek, kemény padlók vagy bútorok tisztítását.

Összegzés: A Bosch Athlet vezeték nélküli álló porszívók ideális választások a modern háztartások számára, melyek gyors és hatékony tisztítási megoldást keresnek. A vezeték nélküli kialakítás, a hosszú üzemidő és az erőteljes teljesítmény együttesen teszik ezt a sorozatot egyedülállóvá a piacon.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :