Home / TOP emelőmágnes: népszerű típusok különbőző emelő kapacitással

TOP emelőmágnes: népszerű típusok különbőző emelő kapacitással

Az igényeidnek megfelelő emelőmágneseket keresel? Jó helyen jársz. Mutatunk több típust, melyek különböző igényeknek is megfelelnek, valamint megmutatjuk a legjobb emelő mágnes beszerzési lehetőségeket.

Felsorolunk több típust, hogy könnyebben megtaláld őket. Ezek az interneten elérhető legjobb lehetőségek közé tartoznak. Reméljük, hogy a emelő mágnesek megvásárlásakor elégedett leszel, mert ez a legfotosabb számunkra.

 

 

Emelőmágnes – legjobb és legnépszerűbb típusok

A következő listában különböző emelő kapacitással rendelkező mágneseket találsz, de ez csak pár kiemelet darab a sok közül. A még több termék gombra kattintva további típusokat találsz.

KépTermékElőnyökÁr
Emelőmágnes - 800 kgEmelőmágnes – 800 kg
 • 800 kg emelő kapacitás
 • Maximális húzóerő: 2400 kg
 • Hőmérséklet tartomány -40° +80°
Kattints ide az aktuális árért
Emelőmágnes - lapos: 150 kg / kerek: 65 kgEmelőmágnes – lapos: 150 kg / kerek: 65 kg
 • Emelőerő: 150 kg / 65 kg
 • Neodímium mágnes
 • Biztonsági tényező 3+
Kattints ide az aktuális árért
Emelőmágnes - 1000 kgEmelőmágnes – 1000 kg
 • Emelési teljesítmény: 1000 kg
 • Maximális húzóerő: 3000 kg
 • Hőmérséklet tartomány -40° +80°
Kattints ide az aktuális árért
Emelőmágnes - 2000 kgEmelőmágnes – 2000 kg
 • 2000 kg emelő kapacitás
 • Maximális húzóerő: 6000 kg
 • Hőmérséklet tartomány -40° +80°
Kattints ide az aktuális árért
Emelőmágnes - 600 kgEmelőmágnes – 600 kg
 • 600 kg emelő kapacitás
 • Maximális húzóerő: 1800 kg
 • Hőmérséklet tartomány -40° +80°
Kattints ide az aktuális árért
Dual PML emelőmágnes - 600 kgDual PML emelőmágnes – 600 kg
 • Emelési erő: 600 kg
 • Dual PML
 • Biztonsági mechanizmus
 • Húzóerő: 1,800 kg
Kattints ide az aktuális árért
Dual PML emelőmágnes - 300 kgDual PML emelőmágnes – 300 kg
 • Emelési erő: 300 kg
 • Dual PML
 • Biztonsági mechanizmus
 • Húzóerő: 900 kg
Kattints ide az aktuális árért

 

Még több emelő mágnes 

 

 

Hogyan Válasszunk Emelő mágneseket

Ha emelőmágneseket szeretnél vásárolni, kövesd a vásárlási útmutatót. Egyes funkciókhoz vásárlás előtt be kell jelölni az emelőmágneseket. Vessünk egy pillantást rájuk:

Minőség: A termék minőségének jónak kell lennie. Tartósnak és 1 évnél hosszabb élettartamúnak kell lennie. A minőség ellenőrzésének legjobb módja a terméket használó többi vásárló érétkelése.

Ár: Az ár fontos tényező bármely termék online vagy offline vásárlásakor. Ki kell számolnia, hogy mennyi pénzt hajlandó költeni erre a termékre, majd össze kell hasonlítania más eladókkal, akik hasonló termékeket kínálnak különböző áron. Ha túl nagy a különbség az árak között, akkor válasszon magasabb árfekvésűeket, mert lehet, hogy jobb minőségűek és tartósabbak, mint az olcsóbbak, amelyek ma elérhetőek a piacon!

Jellemzők: Győződj meg arról, hogy a kívánt termék minden funkciója megtalálható az adott modellben, mielőtt megvásárolnád bármely webhelyen vagy üzletben! Elolvashatjuk az egyes funkciókkal kapcsolatos véleményeket más ügyfelektől is, akik használták ezeket a szolgáltatásokat, majd eldönthetjük, hogy ezek a funkciók hasznosak-e a mi igényeinek megfelelően vagy sem!

 

 

Gyakran ismételt kérdések az emelő mágnesekkel kapcsolatban:

Mi az az emelő mágnes?

Az emelőmágnes egy sokoldalú munkakezelő eszköz, amely különféle vastartalmú anyagok megtámasztására képes, a kis rúd- vagy törmelékkötegektől a nagy, nehéz tömbökig, lemez emelők, de léteznek hengeres emelő mágnesek is. A hevederekkel és láncokkal ellentétben az emelőmágnesek olyan terhek emelésére használhatók, amelyekhez egyébként két vagy több emberre lenne szükség.

 

Milyen típusú mágnest használnak terhek emelésére?

A helyes válasz az elektromágnes. Az elektromágnesek huzaltekercsből készülnek (sorosan tekercselt huzal). Ez hatékonyabb mágneses mező létrehozásában, mint egy egyenesen futó vezeték.

 

Mi az az állandó mágneses emelő?

Az állandó mágneses emelőket főként acéllemezek, blokkok, présformák stb. emelésére és a gépekbe történő be- és kirakodásra használják a kezelési művelet során. Mozgó vastömböket és más mágneses anyagokat képesek felemelni.

 

Biztonságosak az emelőmágnesek?

Soha ne mozgassa az emelőmágnest és a terhet a személyek fölé vagy közelébe. Tilos a mágnes közelében állni vagy átmenni alatta. Mindig figyelj oda, amíg a rakomány le nem száll. Soha ne működtessük az emelőmágnest 800 C-nál magasabb hőmérsékleten.

Érdekelhet: Emelőlánc választék – 2 és 4 ágú

 

 

Emelőmágnesek: amire emlékeznünk kell

Elméletileg könnyű, de nehéz lehet, ha olyan sok különböző webhely található hasznos és félrevezető információkkal. Ez a blogbejegyzés segít kiválasztani az emelőmágneseket anélkül, hogy túl sok időt és pénzt pazarolnál!

1. Mindig vizsgálja meg a termék részleteit

A termékleírás figyelmen kívül hagyása súlyos hiba. Manapság a legtöbb online fogyasztóval az a probléma, hogy a vásárlási döntéseik nagy részét a megjelenített termékkép alapján hozzák meg. Nem kell nekik idő, hogy elolvassák és megértsék az elem tartalmát.

Annak érdekében, hogy elkerülje a vevő rossz lelkiismeret-furdalását, mindig ellenőrizze a termékinformációkat, mielőtt a terméket a kosárba helyezi. Ne tévesszen meg olyan szerkesztett és photoshopolt képeket, amelyek torzíthatják a tárgy valódi megjelenését.

 

2. Ellenőrizze a Szállítási költségeket

A törvény kimondja, hogy az online kiskereskedelmi üzletnek a vásárláskor megadott vagy a hirdetésében látható határidőn belül kell feladnia a megrendelést. A szállítási költségek a helytől, a költségektől, a mérettől és a rendelés kézbesítésének dátumától függően is változhatnak.

A legtöbb vállalat „ingyenes szállítást” alkalmaz tömeges vagy bizonyos összeg feletti rendelésekre. Ez jó módja lehet a pénzmegtakarításnak, de elriasztja azokat a fogyasztókat, akik egyszerűen csak egy vagy két terméket szeretnének vásárolni.

A fent felsorolt termékekhez az expondo.hu ingyenes szállítást biztosít.

 

3. Hasonlítsa össze a hasonló termékek árait

A termékárak összehasonlításakor az a cél, hogy a legjobb terméket a legjobb áron vásárolja meg. Míg egyes fogyasztók szívesen költik pénzüket kedvezményes és legalacsonyabb árú termékekre, mások ódzkodnak ezektől a „túl szép, hogy igaz legyen” ajánlatokkal és kedvezményekkel szemben. Hiszen az alacsony ár nem jelent alacsony minőséget is? A legjobb módja annak, hogy több pénzt kapj a pénzedért, ha figyelembe veszed az árakat és a termékminőséget.

 

4. Olvassa el a termékismertetőket

A legjobb termék vagy cikk megtalálásának egyszerű módja a termékértékelések áttekintése. Vásárlási útmutatók és termékismertetők segítenek abban, hogy sok mindent megtudjunn a megvásárolni kívánt termékről.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :