Home / Hipermarketek / Aldi akciós újság, katalógus / Aldi üzletek listája / Aldi Szeged – üzletek, nyitvatartás, telefonszám

Aldi Szeged – üzletek, nyitvatartás, telefonszám

Itt találod a Aldi Szeged -n található üzleteinek címét, nyitvatartását és a fontosabb információkat.

 

Aldi Szeged címe

Több Aldi üzlet is található a városban. Itt találod a térképen:

  • ALDI Dugonics tér 8-9.6720 Szeged
  • ALDI Makkosházi körút 29.6723 Szeged
  • ALDI Kossuth Lajos sgt. 119.6724 Szeged
  • ALDI Móravárosi körút 3.6725 Szeged

 

Aldi Szeged nyitvatartás

Hétfõ – Szombat: az Ali üzletek nyitvatartása ezeken a napokon boltonként eltérhet. Nyitás 6:30 – 7:00, zásár 21:00 – 22:00 óra között változhat. Pontos információ elérhető a fenti térképes keresőben, az adott Aldi üzletre kattintva, vagy az Aldi.hu üzletkeresőjében.

  • Aldi Vasárnapi nyitvatartás: 07:00-19:00

Aldi Szeged ünnepi nyitvatartás

Az ünnepek során a Aldi nyitvatartása változhat. A Pontos ünnepi nyitvatartásért kattints a lenti linkre:

Aldi ünnepi nyitvatartás

 

 

Aldi Szeged telefonszám

Ha kérésed van, vagy segítségre van szükséged, az Aldi ügyfélszolgálatát a következő telefonszámon érheted el:

+36-80-088-264 (központi szám)

 

Aldi Szeged állás

Ha szeretnél a Aldi-ben dolgozni, kíváncsi vagy milyen karrier lehetőségek vannak, akkor a következő linkre kattintva kaphatsz bővebb tájékoztatást:

Aldi állás -karrier lehetőségek > álláskereső

 

Aldi Szeged akció

Ha érdekelnek az aktuális akciók – nézz körül itt: Aldi akciós újság / katalógus >>>

 

Fontosabb tudnivalók a Aldi -tól

Az ALDI az ALDI SÜD vállalatcsoport tagja. A vállalatcsoport a világ számos országában rendelkezik jogilag önálló fiókteleppel. Az ALDI piacvezető élelmiszer kiskereskedelmi márka.  Magyarországon 2008 óta van jelen a piacon, jelenleg több mint 150 üzlettel, és a vállalat folyamatosan tovább terjeszkedik.

Az ALDI név az elmúlt évtized során meghatározó fogalommá vált Magyarországon. Egyet jelent az egyenletesen magas minőséggel és a tartósan alacsony árakkal. Független ár- és készletpolitikánk lehetővé teszi, hogy kedvező áron kínáljunk kiváló minőségű élelmiszereket és fogyasztási cikkeket. Hetente többször is akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Az ALDI egy német élelmiszerkereskedelmi vállalat, amelynek több mint 10 000 üzlete van világszerte, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, és Ausztráliát is. Az ALDI a discounter kereskedelmi formát használja, ami azt jelenti, hogy alacsony árakat és korlátozott termékkínálatot kínál, hogy megtakarítsa az ügyfelek pénzét.

Az ALDI saját márkás termékekre fókuszál, amelyeket a legjobb minőségű alapanyagokból és a legújabb technológiákkal készítenek. A vállalat számos környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalási programot is folytat, például az újrahasznosítás és a fenntartható termelés támogatását.

 

Fizetés az Aldiban

Minden üzletünk kártyaleolvasó terminálokkal van felszerelve, így vásárlása során kényelmesen fizethet bankkártyával, sőt akár mobiltelefonjával is. Adatait természetesen szigorúan bizalmasan kezeljük, valamint szigorúan betartunk minden adatvédelemmel kapcsolatos törvényi előírást.

Még több információ az Aldi.hu oldalán

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :