Home / Legjobb vattacukor gép választék – (Otthoni és nagyobb teljesítményű)

Legjobb vattacukor gép választék – (Otthoni és nagyobb teljesítményű)

A vattacukor készítése valójában meglehetősen egyszerű: A vattacukor gép megpörgeti a cukrot, hogy egy hálószerű textúrát hozzon létre, amely tapad a pálcához vagy ahhzo, amit használunk, miközben körbetekered.

Az otthoni vattacukor készítés nagyszerűsége az, hogy szabályozhatjuk az összetevőket, az ízeket és az adagok méretét. Sok gép kemény cukorkákkal is működik, így készíthetünk savanyú, fanyar, fűszeres, fahéjas vagy cukormentes vattacukrot.

Ez a sokoldalúság lehetővé teszi desszertek vagy italok szórakoztató díszítőjeként is használható. A vattacukor gépeknek köszönhetően többé nem kell karneválban, vidámparkban vagy moziban tartózkodnia ahhoz, hogy élvezze ezt az édes finomságot.

A vattacukor gépek manapság minden formában és méretben kaphatók, a kompakt munkalapmodellektől a nosztalgikus hangulatú nagy kocsikig, vagy a nagyobb teljesítményű gépekig, melyeket rendezvényeken lehet használni.

Íme a legjobb vattacukor készítő gépek, amelyek segítenek elkészíteni otthon avgy egy rendezvényen a cukros édességeket.

 

 

Vattacukor gép választék

KépTermékElőnyökÁr
Népszerű
Vattacukor készítő gép készlet - 52 cm - 1.200 watt
Vattacukor készítő gép készlet - 52 cm - 1.200 watt
 • munkateljesítmény: 1 adag 30 - 60 mp
 • Teljesítmény: 1,200 W
 • Edény átmérője: 52 cm
Kattints ide az aktuális árért
Gazdaságos
Vattacukor készítő gép készlet védőburával- 52 cm - 1.200 W - türkiz
Vattacukor készítő gép készlet védőburával- 52 cm - 1.200 W - türkiz
 • Munkateljesítmény: 1 adag / 30 - 60 s
 • Magas teljesítmény: 1,200 Watt
 • Edény átmérője: 52 cm
Kattints ide az aktuális árért
Gyors
Vattacukor készítő gép készlet - 52 cm
Vattacukor készítő gép készlet - 52 cm
 • Munkateljesítmény: 1 adag/ 30 mp
 • Magas teljesítmény: 1030 W
 • Edény átmérője: 52 cm
Kattints ide az aktuális árért
Kis méret
Mini vattacukor készítő gép - 28,5 cm
Mini vattacukor készítő gép - 28,5 cm
 • Edény átmérő: 28,5 cm
 • Teljesítmény: 420 Watt
 • Hatékonyság 1 egység / 60-90 s
 • Méret: 28,8 x 28,8 x 16,5 cm
Kattints ide az aktuális árért
Nagy teljesítmény
Vattacukor készítő gép - 62 cm - Rozsdamentes acélból
Vattacukor készítő gép - 62 cm - Rozsdamentes acélból
 • Termelés: 4 kg / óra
 • Teljesítmény 1500 W
 • Edény átmérője 62 cm
Kattints ide az aktuális árért

Még több választék

 

 

Mire kell figyelni, ha vattacukorkészítő vásárlásakor?

 

Méret

Ezek a gépek sokféle méretben kaphatók, így a vásárlási döntése szempontjából kulcsfontosságú, hogy megértsük, mekkora tárolónk van egy ilyen készülék számára.

A kocsistílusok például sok helyet foglalnak el, ezért ideális, ha van egy beltéri szekrény vagy egy fészer a tárolására. 

Ezek a modellek nehezek is lehetnek, ezért erre is fel kell készülni.

 

Ár

Egy vadonatúj gép ára 20.000-300.000 Ft között bárhol lehet, ezért vásárlás előtt fontos mérlegelni, hogy milyen típusra van szükségünk.

A kompakt változatok sokkal olcsóbbak, bár sokkal kevésbé számítanak mutatósnak (nem olyan szórakoztató bulikra), és nincs annyi teljesítményük.

A nagyobb kocsis változatok jól néznek ki rendezvényeken is és könnyen szállíthatók. 

 

Teljesítmény

Nem minden vattacukor gép kínál ugyanolyan széles teljesítményt. Az ipari nagy teljesítményű vattacukor gépek akár 1200 watt teljesítménnyel is büszkélkedhetnek, percenként 2-4 kúpot készítve.

Másrészt a kompakt vattacukor gépek teljesítménye megközelíti a 420 wattot, ami azt jelenti, hogy tovább tart a felmelegedésük, és nem lesznek képesek annyi kúpot készíteni olyan hatékonyan, mint a nagyobb teljesítményű, kereskedelmi változatok.

 

 

A vattacukor készítők típusai

Kocsik

A kocsi a vattacukorgépek legáltalánosabb megjelenése – valószínűleg már láttál ilyet karneválon vagy vásáron. Ez általában kerekekkel van felszerelve, így egyik helyről a másikra görgethető (amíg az elektromos aljzat közelében van). 

A kocsikhoz általában tárolófiókok tartoznak a cukor, a tobozok és egyéb kellékek tárolására. A rozsdamentes acél vízforraló kivehető, így ezek a kocsik rendkívül könnyen tisztíthatók. 

Ha egy mutatós és szórakoztató darabot keresel, ez egy megfelelő befektetés lehet.

 

Kompakt

Ha kevésbé kocsistílusra vágysz, akkor a legjobb megoldás egy kompakt gép. Ezek kényelmesen elférnek egy pulton, és nincsenek kerekeik vagy lábaik. 

Ami a szórakoztatást illeti, ez sokkal kevésbé mutatós, ezért ideális azok számára, akik szeretnének otthon vattacukrot készíteni, de nem próbálnak szórakoztatóak lenni egy összejövetelen vagy partiban . 

Ez egy sokkal megfizethetőbb lehetőség; vattacukor kellékek tárolására azonban nem kínál tárhelyet, és a teljesítménye valamivel kisebb, mint egy kocsié.

 

Karbantartás

A vattacukor gép tisztításához egyszerűen vegye ki a tálat, és alaposan öblítse le meleg vízben. Ezután kapcsolja be a gépet, mintha vattacukrot készítene; ezzel megszabadul a maradék cukortól, amely még nem mosódott le teljesen. 

Ez azt is biztosítja, hogy ne legyen több cukor a fogselyem fején. Ezután állítsuk fel a hőmérsékletet, és hagyjuk működni egy percig; a magas hőfok tovább süti le az esetlegesen megmaradó cukrot.

Ha már nincs látható cukor, öntsünk egy kis vizet rá, és lassan öntse a forró tálba. Ezzel megszabadulhatunk a ráragadt cukorkristályoktól. 

Ezután válasszuk le a gépet az áramellátásról, és hagyjuk kihűlni. Ha a gép teljesen kihűlt, egy tiszta törülközővel töröljük le a maradék nedvességet a tálból és a fogselyemfejről.

 

 

Kiegészítők

Pehely cukor

Persze a vattacukrot nem lehet úgy készíteni, hogy ne legyen cukor amit a gépbe öntünk. A sokféle színben és ízben kapható erre a célra hsználható olcsó cukor, könnyen tárolható és használatra kész (nincs szükség keverésre).

Általában egy 2 literes kartondoboznyi cukorból körülbelül 60-70 kúpot készíthetünk. 

 

Kúpok/pálcák

Szinte ugyanolyan fontos, mint a cukor, szükség lesz néhány kúpra vagy rúdra, hogy körbetekerjük a vattacukrot.

Nemcsak a vattacukor élvezetének ez a legjobb módja (nincs ragacsos kéz), hanem a tölcsért készítő személy számára is higiénikus módja annak, hogy elkerüljük a vattacukor megérintését (bár latex kesztyű viselése továbbra is ajánlott).

Ezek a papírkúpok tartósak, háromszoros csomagolásúak, erősek és egyszeri használatra készültek. 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :