Címke: Martello

Martello termékek

A TÖKÉLETES RENDSZER

A kapszulás kávéfőzőgépekkel és kapszulákkal a Martello tökéletesen összehangolt rendszert kínál. Ami elengedhetetlen feltétele a tökéletes eszpresszó, hosszú kávé, cappuccino stb. készítésének. A frissen őrölt kávét másodpercek alatt csomagoljuk, és légmentesen lezárjuk.

A megoldás optimálisan védi a több mint 900 különböző aromát, és mindig friss, élvezetes kávét garantál. A légmentesen záródó kapszula legalább 18 hónapig megőrzi a kávé aromáját. Az egyszerű kezelhetőség és a kávé következetesen változatlan aromája igazán lenyűgöző.

Minden Martello gép szabadalmaztatott kivonó rendszerrel rendelkezik. Ahhoz, hogy a kávé aromája kiteljesedhessen, minden egyes tényezőt és alkatrészt a tervezéstől a gyártásig optimalizáltunk, pl. a 20 baros szivattyúnyomást, a forralót, a hőmérsékletérzékelőt stb.

Az egyszerű kezelhetőséggel olyan további előnyt nyújtunk, amellyel gyakrabban engedélyezhetnek ügyfeleink maguknak egy kis kávészünetet.

Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :