Címke: medence

Medence kínálat, kerti medence árak, akciók

Ha a legjobb kerti medencét keresi, akkor a megfelelő helyre jött. Itt összeszedtük a legnépszerűbb medencéket, amelyeket a nagy áruházakban is be tudunk szerezni, amely ideálisak a hátsó udvarhoz és a költségvetéshez.

Sokan nem engedhetünk meg magunknak, vagy a hely nem teszi lehetővé, hogy egy föld alá épített medencét telepítsünk az udvarba. Azonban nem kell elkeserednünk, hiszen kiváló alternatívát kínálnak és nagyon elterjedtek a könnyen felállítható kerti medencék is.

A föld feletti medencék a földbe épített medence szinte minden előnyeit kínálják. Ideális frissítő pihenés biztosítanak egy forró nyári napon, kiváló pancsolási lehetőséget a gyerekek számára, felfrissülést a felnőtteknek és szórakoztató tevékenység kutyák számára.

 

Melyik a legjobb medence a piacon?

Először is a kerti medencék különféle kivitelben, formában és méretben érhetők el. Másodszor, és ami még ennél is fontosabb: sok szempont van, amit figyelembe kell venni, mielőtt döntést hozna.

Más szavakkal: a barátja vagy a szomszédja számára a legjobb választás nem biztos, hogy a megfelelő választás az Ön számára is, költségvetésétől vagy hátsó udvarától függően.

Ezenkívül minden évben új termékek kerülnek piacra. Az innováció és a fejlett technológia segíti az eladókat új és jobb termékek elkészítésében.

Ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen megtalálni a legjobban megoldást. Csak annyit kell tenni, hogy alapvető ismereteket szerezzünk az ideális medence kiválasztásában, olvassuk el több modell termékinformációit és hasonlítsa össze azokat, amelyek látszólag megfelelnek a keretünknek. Ezután válasszuk ki azt, amelyik a legmegfelelőbbnek tűnik.

 

Hogyan válasszunk medencét?

Azért, hogy ne bánjuk meg a döntésünket később, érdemes végigmenni egy kiválasztási folyamaton.

1.Vegye figyelembe a költésgvetését

Míg egy földbe épített medence ára akár több millió forint is lehet, addig egy kerti könnyű szerkezetes medencét 100.000 Ft alatt is könnyedén találhatunk.

A medencék esetén is különféle minőségi kategóriákat találhatunk, melyek ára nagyban eltérhet.

 

2. Válasszon helyet

A föld feletti medence esetében a legjobb dolog az, hogy becsomagolhatja és áthelyezheti, ha az eredetileg kiválasztott hely nem bizonyul a legjobb választásnak. A hely előzetes megfontolása azonban segít megtalálni a medence ideális méretét és típusát.

Vegye figyelembe a biztonságot, az akadályokat és a rendelkezésre álló helyet. A medence és az akadályok között legalább 1–2 m távolságot kell tartani. Ne tegye a medencét egyenetlen felületekre vagy csonkokkal, fagyökerekkel borított felületekre.

 

3. Mérje meg a területet

Ha a rendelkezésre álló helyről van szó, ne bízzon az ösztöneiben. Töltsön egy kis időt a hely pontos meghatározására és a medence pontos méretének meghatározására, amely könnyen belefér.

Hagyjunk körülötte helyet, mert a támasztó lábak extra helyet foglalhatnak el. Emellett könnyedén sétálhassunk a medence körül.

Vegye figyelembe azt is, hogy milyen típusú medencét vásárol. Kerek medence vagy ovális, négyzet vagy téglalap alakú?

 

4. Válassza ki a medence magasságát és alakját

A 3. lépés és ez a lépés kéz a kézben jár. Ha már ideális helyet választott, ennek a lépésnek könnyűnek kell lennie. Tudnia kell, hogy kap-e ovális kerek vagy négyzet alakú medencét.

Az egyetlen dolog, amely nem függ a helyétől, a medence magassága. A legtöbb föld feletti medence 75-100 cm magasságban kapható.

 

5. Válasszunk medence típust

Számos medence típus létezik, a leggyakoribbak az acél és az alumínium.

Acél medencék:

Az acélból készült medencék messze a legerősebbek, bár a rozsdásodás problémát okozhat. Költséghatékonyabbak is. Az ideális acél medencék horganyzott bevonattal vannak ellátva a korrózió és a rozsda ellen.

Alumínium medencék: Az alumínium medencék ideálisak a rossz időjáráshoz. Ha szabadba kerül, átlátszó alumínium-oxidréteg képződik a test körül, amely ellenáll a rozsdának és az öregedésnek. Az egyetlen hátrányuk, hogy az oxidáció által okozott pikkelyek áldozatai lehetnek.

 

6. A hely kiválasztása a medence vásárlásához

Általában a mi igényünktől függ, hogy hol tudjuk beszerezni a megfelelő medencét. Szerencsére a nagy üzletláncokban is megtalálhatjuk a népszerű típusokat.

Nézz körül az áruházak kínálatában:

Lidl medence >

Tesco medence árak >

 

Hogyan telepítsünk egy kerti medencét?

A telepítési folyamat a medence típusától és modelljétől függően eltérő lehet.

A medence rendszerint felhasználói kézikönyvvel rendelkezik, amely lépésről lépésre tartalmaz utasításokat. Ezeket nagyon könnyű követni, és két embernek képesnek kell lennie arra, hogy 1-3 órán belül felállítsa a kerti medencék nagy részét. Van azonban néhány dolog, amelyet szem előtt kell tartania.

  • Ügyeljen arra, hogy a felület tökéletesen kiegyenlített legyen, ahol a föld feletti medence ülni fog
  • Kerülje a medence felállítását nedves, lágy területeken vagy a fa gyökerein, mivel ezek károsíthatják az anyagot
  • Üzembe helyezés után ellenőrizze, hogy van legalább 1 méter szabad hely a medence körül
  • Válasszon egy helyet, ahol könnyen csatlakoztathatja a szivattyút és a melegítőt egy konnektorba
  • A telepítés után próbálja tartani a medencét fedett állapotban, ha nem használja

 

Milyen előnyei vannak egy kerti felállítható medencének?

Noha a föld feletti medencék nem tűnnek olyan elegánsnak, mint a földbe épített társaik, sok előnyt kínálnak, hogy ideális választás lehet a legtöbb háztulajdonos számára.

  • Költség
  • Könnyű telepítés és karbantartás
  • biztonság
  • hordozhatóság

Amikor megérkeznek a forró és napsütéses nyári napok, itt az idő, hogy elővegyük a medencéket a kertben. Ha egy olyan típust szeretnénk, amit, ha egyszer felállítunk és…

Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :