Home / aldi termékek / Aldi ágaprító – Gardenline

Aldi ágaprító – Gardenline

img

A kerti növényeink aprításához nagy segítségünkre lehet egy kerti aprítógép. Az Aldi ágaprító gépeit is érdemes számításba venni, hiszen nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében.

A Aldi főként a népszerű Gardenline ágaprítókat kínálja. A szokásos 3 év garancia mellett tudjuk megvásárolni. Itt részletesen bemutatjuk a választékot. A pontos árakat, az újabb termékmodelleket és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

 

Aldi ágaprító készülékek

Aldi ágaprító árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  az egyes Gardenline modellek a Aldi -ban időszakosan kaphatóak, a feltüntetett termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért és a legújabb modellekért tájékozódj az üzlet akciós katalógusaiban: Aktuális ajánlatok – Aldi akciós katalógus itt >>>

 

Gardenline ágaprító –  GLLH 2845

Gardenline ágaprító -  GLLH 2845 

Ár: részletek az akciós újságokban

A Gardenline kerti aprító modern és nagy teljesítményű kerti eszközként kerül forgalomba. A fogódoboz valóban nagynak bizonyul 60 liter űrtartalmával, és akár 4,5 centiméter vastag ágakat is apríthatják. A maradványokat ezután a komposztba lehet helyezni.

A Gardenline ágdaráló / kerti aprítót 230 V feszültséggel egy szokásos aljzaton keresztül, maximális teljesítménye 2800 watt. A konstrukció 45 mm vastag (átmérőjű) ágakhoz alkalmas.

Kiváló minőségű késhengert használ az ágak és bokrok aprítására. A fogódoboz 60 liter nagy kapacitást kínál a belső térben, és a nagy tölcsérnyílás lehetővé teszi, hogy a megfelelő ágakat a készülékbe helyezze.

Egy praktikus fogantyúval val felszerelve a szállításához, valamint a robosztus alváz, amely végigfut az oldalán. Stabil lábak biztosítják, hogy ne boruljon fel. A biztonsági szempontokat figyelembe véve, van egy beépített biztonsági kapcsoló, és a fordított funkció felhasználható az eltömődött ágak elkapására, amikor a forgásirány vált.

Hálózati csatlakozás: 230 V, ~ 50 Hz
Névleges teljesítmény: 2800 W.
Max. Csomó vastagsága: Ø 45 mm
A gyűjtődoboz térfogata: 60 l
nagy tölcsér nyílás
praktikus szállítófogantyú
robusztus kerekes alváz
stabil lábak
Átlátszó fogódobozzal a apróra vágott anyag egyszerű gyűjtéséhez és szállításához
Integrált biztonsági kapcsoló az aprított anyaggyűjtő dobozban
Fordított funkció az akadályok könnyű felszabadításához (kézi irányváltás)
beépített csatlakozó a kábelhez
A kiváló minőségű késhenger ideálisan aprítja az aprított anyagot komposztáláshoz. Ez biztosítja a komposzt megfelelő levegőztetését.
3 év garancia
A TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik
A GS által tesztelt biztonság
Szállítási terjedelem: kerti aprító, kiegészítők, utasítások

 

Aldi ágaprító bemutató videó

Nézd meg a hivatalos videós bemutatót!

 

Nézz körül a Aldi aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Aldi akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :