Home / aldi termékek / Aldi robotporszívó – EasyHome

Aldi robotporszívó – EasyHome

img

Ha egy robot porszívó vásárlásán gondolkodunk, de nem akarjuk, hogy a költségeink az egekbe szökjenek, akkor Aldi robotporszívó választékát is érdemes számításba vennünk.

A Aldi főként a népszerű Easy Home robotporszívókat kínálja, de időközönként más modelleket is beszerezhetünk. Lássuk is, itt részletesen bemutatjuk a legnépszerűbb típust. Itt találod a Aldi robotporszívó választékát. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

 

Aldi robotporszívó készülékek

Easy Home robotporszívó ára: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a Easy Home modellek a Aldi -ban időszakosan kaphatóak, egyes termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Aldi akciós újság itt >>>

 

 

Easy Home robotporszívó SR1

robotporszívó aldi

Ár: részletek az akciós újságokban

Az Easy Home robot érzékelők segítségével működik az otthon akadályainak észlelésében. Távirányítóval vezérelhető, és automatizmusokra is beállítható.

Főbb jellemzői:

 • Minden padlófelületre alkalmas
 • Hat tisztítási mód
 • 90 perc állítólagos futási idő
 • Töltő állomás
 • Távirányító
 • Programozható
 • Tartalék kefék
 • Tartalék Hepa szűrő
 • Három év garancia

Okostelefon vezérlés nincs, ilyen funkciókért mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni.

Az Easy Home használatával hat előre beállított tisztítási mód közül választhat, amelyek olyan lehetőségeket fednek le, mint a folttisztítás, az élek és a cikcakk – bár az elgondolkodtató, hogy a furcsa nevű „sokszögű” tisztítási módnak mi a célja.

Vannak olyan funkciói, amelyek előnyt nyújtanak a hasonló árú versenytársakkal szemben, ideértve az érintőképernyőket és egy programozható időzítőt.

easyhome robotporszívó

 

 

Robotporszívó MD 19098

MD 19098 robotporszívó

Ár: részletek az akciós újságokban

 • automatikus és alapos tisztítás a nagy teljesítményű keféknek és az erős motornak köszönhetően
 • alkalmas kemény padlófelületek, pl. parketta, járólap, laminált padló és rövid szálú szőnyegek tisztítására
 • távirányító segítségével kényelmesen vezérelhető
 • időzítő és napi programozás funkcióval
 • 5 takarítóprogram
 • akku üzemidő: max. 130 perc
 • Li-ion akkumulátor
 • tartozékok: dokkolóállomás, távirányító, 2 db pótkefe, 1 db pótszűrő és tisztítókefe

 

Vásárolj online, kényelmesen

Hasonló termékek, amiket népszerű webshopokból is beszerezhetsz: [wptb id=4091]

 

 

Gyakran ismételt kérdések a robotporszívókkal kapcsoalatban

Milyen előnyei vannak a robotporszívónak a hagyományos porszívóhoz képest?

A robotporszívó automatikusan takarít, amíg te más dolgokkal vagy elfoglalva. Nem kell azzal bajlódnod, hogy kábelt húzogass, vagy magad mögött cipelj egy nehéz gépet. Plusz, sok robotporszívó beállítható úgy, hogy adott időpontokban automatikusan működjön.

 

Hogyan működik a robotporszívó lépcsőérzékelője?

A legtöbb robotporszívó beépített szenzorokkal rendelkezik, amelyek érzékelik a lépcsők vagy más szakadékok szélét, így megelőzik a leesést.

 

Mennyi ideig tart egy átlagos robotporszívó akkumulátorának a töltése?

Ez függ a modelltől és a használat intenzitásától, de általában 2-4 óra közötti idő alatt tölthető fel teljesen.

 

Mit tegyek, ha a robotporszívóm nem tér vissza az állomására?

Ellenőrizd, hogy az állomás útjában nincsenek-e akadályok, és hogy az állomás a helyén van-e. Ha minden rendben van, próbáld meg manuálisan visszavezetni, és figyeld meg, hogy a következő alkalommal is probléma adódik-e.

 

Hogyan tudom tisztítani a robotporszívóm keféit?

Általában a keféket könnyen eltávolíthatod a robot aljáról. Miután eltávolítottad, távolítsd el a hajat és a szennyeződést egy olló vagy egy speciális tisztító eszköz segítségével.

 

Milyen gyakran kell cserélni a robotporszívó szűrőit?

Ajánlott ellenőrizni és tisztítani a szűrőket minden használat után, és cserélni őket, amikor láthatóan elhasználódnak vagy eltömődnek. Az átlagos cserélési gyakoriság függ a használat mennyiségétől, de általában néhány hónaponként ajánlott.

 

A robotporszívók használhatók szőnyegen is?

Igen, a legtöbb robotporszívó képes takarítani szőnyegen is, de érdemes ellenőrizni a gép specifikációit, mivel néhány modell jobban teljesít kemény padlón, mint szőnyegen.

 

 

Tippek a robotporszívók használatához:

 1. Rendszeres ürítés: Ne felejtsd el rendszeresen üríteni a porfogót! Ha tele van, a porszívó nem tudja a legjobban végezni a munkáját.
 2. Akadályok eltávolítása: Mielőtt bekapcsolnád, nézz körül a szobában és távolítsd el az olyan nagyobb akadályokat, mint a cipők, játékok vagy drótok. Ez segít a robotporszívónak zavartalanul mozogni.
 3. Vigyázz a kábelekkel: Győződj meg róla, hogy az összes földön lévő kábel, például töltőkábelek, biztonságosan el vannak távolítva vagy el vannak rejtve, hogy a robot ne akadjon meg bennük.
 4. Szűrők karbantartása: Ellenőrizd és tisztítsd meg rendszeresen a szűrőket. Ha eltömődnek, csökken a porszívó teljesítménye.
 5. Használati idő: Ha lehetséges, állítsd be a robotporszívót olyan időpontra, amikor kevesen vannak otthon, így zavartalanul végezheti el a munkáját.
 6. Vezetők és virtuális falak: Ha a robotporszívódhoz járnak virtuális falak vagy vezetők, használd őket azoknak a területeknek a korlátozásához, ahová nem szeretnéd, hogy a gép menjen.
 7. Lépcsők és magas szintek: Ha a házadban több szint van, győződj meg róla, hogy a robotporszívó rendelkezik lépcsőérzékelővel, hogy ne essen le a lépcsőn.
 8. Frissítsd a szoftvert: Rendszeresen ellenőrizd, hogy van-e új szoftverfrissítés a robotporszívóhoz. A gyártók gyakran javítanak hibákat és adnak hozzá új funkciókat.
 9. Kezelés után: Miután a robotporszívó befejezte a takarítást, érdemes átnézni a kefét és eltávolítani belőle az összegyűlt szennyeződéseket vagy hajat.
 10. Tárolás: Ha nem használod, tárold a robotporszívót egy száraz, hűvös helyen, elkerülve a közvetlen napfényt.

 

 

Nézz körül a Aldi aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Aldi akciós újság itt >>>

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :