Home / Lidl termékek / Lidl juharszirup – McEnnedy

Lidl juharszirup – McEnnedy

img

Vásárold meg a McEnnedy juharszirupot a Lidl üzletekben.

Remek áron beszerezhetőek a Lidl-ben az amerikai stílusú termékeknek szentelt napokon, a McEnnedy márkasorozatban. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

 

Lidl juharszirup

A Lidl által értékesített juharszirup a McEnnedy márkanév alatt találhatóak. A termékek ára és a kínálat időszakosan változhatnak,  a a McEnnedy a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat.

 

 

McEnnedy juharszirup

lidl juharszirup

 

 

Tippek a juharszirup felhasználásra:

A juharszirupot használhatja a cukor helyettesítésére süteményekben, pékárukban és más édességekben, de kiváló ízesítője lehet még salátáknak, marinádoknak, főzelékeknek és leveseknek is. Néhány tipp a juharszirup felhasználásához:

  • Kezdje kis mennyiségekkel, mert a juharszirup általában édesebb, mint a cukor.
  • Ne feledje, hogy a juharszirup sötétebb árnyalatú, mint a cukor, így ha süteményekben használja, azok színe is sötétebb lehet.
  • A juharszirupot gyakran használják mézzel együtt, mert az ízeik kiválóan kiegészítik egymást.
  • A juharszirupot érdemes a fűszereket hozzáadni a főzési folyamat végén, mert az íze könnyen elkallódik, ha túl sokáig párolódik.
  • A juharszirupot általában hidegen, hűtőszekrényben tárolják, de ha kristályosodik, meleg vízzel öntözve újra folyékonnyá tehető.

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós katalógus itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :