Home / Lidl termékek / Senseo kávépárna a Lidl kínálatában

Senseo kávépárna a Lidl kínálatában

img

Telt és gazdag ízű kávé, köszönhetően a senseo kávépárnáknak. Kedvenc Senseo kávékülönlegességedet a Lidl kínálatában is megtalálhatjuk.

Itt megismerkedhetsz a Lidlben kapható kávépárna termékekkel, válaszd a Senseo márka termékeit. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

 

Lidl kávépárna

Minden reggel egy új kezdet! Legyen teljes a reggeled a kedvenc Senseo kávéddal. A SENSEO® segítségével néhány másodpercen belül élvezheti a kávéját – egyszerűen helyezze be a betétet, nyomja meg a gombot, és kedvenc kávéja elkészül.

A termékek ára és a kínálat időszakosan változhatnak. Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat.

 

 

Senso kávépárna Lidl

Több féle lehetőség közül választhatunk, fedezd fel az íz variációkat.

 

senseo kávépárna classic senseo italian style kávépárna

senseo cappuccino
Cappuccino ihlette kávépárna

 

 

HOGYAN MŰKÖDIK A SENSEO® RENDSZER?

A Senseo már 2002-ben piacra hozta a világ első kávépárnás gépét, és azóta is élvezetes pillanatokat biztosít vásárlóinak. A kávépárnák gyors és egyszerű elkészítése bevált: helyezze be a kávépárnát, nyomja meg a gombot, és rövid felmelegedési idő után már indulhat is.

Az egy adag kávéhoz szükséges vizet felmelegítik, majd nyomás alatt átszivattyúzzák a behelyezett párnán. A pörkölt aroma teljesen kifejlődhet, és finom krém képződik.

A SENSEO® kávépárnák már előre adagoltak – az optimális és egyenletes íz érdekében.

 

A SENSEO® BETÉTEK TÁROLÁSA

Annak érdekében, hogy a SENSEO® párnák aromája a lehető leghosszabb ideig megmaradjon, néhány dolgot figyelembe kell vennie tárolásukkor.

A legjobb, ha a kávépárnákat száraz és hőtől védett helyen tárolja. A hűtőszekrényben való tárolás azonban nem megfelelő.

A párnák akkor maradnak meg a legjobban, ha légmentesen be vannak csomagolva – ehhez speciális betétdobozokat találsz a boltokban. Természetesen más megfelelő edényt is használhat, amely megfelel a fenti kritériumoknak.

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós katalógus itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :