Home / aldi termékek / Aldi kézfertőtlenítő gél kínálata

Aldi kézfertőtlenítő gél kínálata

img

A különböző vírusok fenyegetésével a kézi fertőtlenítő eszközök iránti igény növekszik, így a készlet folyamatosan ingadozik az üzletekben. Több kiváló kézfertőtlenítő gél terméket is találhatunk a boltokban. A választáskor figyeljünk rá, hogy legalább 60%-os alkoholtartalomra legyen az adott terméknek. Az Aldi kézfertőtlenítő géljei között megtaláljuk a népszerű Brado Life termékeit.

 

Aldi kézfertőtlenítő gél

Aldi kézfertőtlenítő ár: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak. az egyes termékek az Aldi -ban időszakosan kaphatóak, a feltüntetett termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért és a legújabb modellekért tájékozódj az üzlet akciós katalógusaiban: Aktuális ajánlatok – Aldi akciós katalógus itt >>>

 

Kézfertőtlenítő Aldi – Brado Life

Víz nélkül tisztító és fertőtlenítő gél. Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és vírusokkal szemben is védelmet nyújt.

Pici méreténél fogva bárhol elfér, így mindig van Önnél fertőtlenítőszer. Gyorsan szárad, nem ragad és kellemes illatot hagy maga után.

Ár: részletek az akciós újságokban vagy az Aldi weboldalán

Kiszerelés: 50 ml

Összetevők: Biocid hatóanyag: etanol 72,9% (EC: 200-578-6), Egyéb összetevők: propilén-glikol, carbomer, aminometilpropanol, illatanyag, víz

Használati utasítás: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb. 5 ml) gélt juttatunk a tenyérbe, melyet alaposan eldörzsölünk a kézen. Minimális behatási idő 30 másodperc.

A virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő gél adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk.

 

Amit érdemes tudni a kézfertőtlenítőkről

A kézfertőtlenítők célja a fertőzést okozó baktériumok és vírusok elpusztítása. Annak érdekében, hogy a kézfertőtlenítő szerek hatékonyan működjenek, alaposan kell végrehajtanunk a használatát, hogy teljesen lefedje az egész kezét és ujját.

Ne feledje, hogy a kézi tisztítószerek célja a baktériumok és vírusok elpusztítása, nem a látható szennyeződések eltávolítása.

A fertőtlenítők nem alkalmasak a koszos kéz megtisztítására. Erre a szappan és a víz jobb megoldás.

A folyamatos tisztításhoz olyan kézfertőtlenítő javasolt, amely legalább 60% alkoholt tartalmaz. Az alkohol úgy viselkedik, mint a denaturáló szer, szemben a szappannal, amely tisztítószerként működik. Lényegében az alkohol elpusztítja vagy inaktiválja a vírusokat.

 

 

A szappan és a víz előnyei

szappanos vizes kézmosás

Ha csak tud, mosson kezet – legalább 20 másodpercig – szappannal és meleg vízzel.

A szappan és a víz sokkal hatékonyabbak, mint a kézi fertőtlenítők bizonyos típusú baktériumok és vírusok eltávolításában. Ezenkívül jobban megőrzik a kezed flóráját – vagy „jó” baktériumokat.

Az egész testet baktériumok borítják, és ha eltávolítja ezeket a jó baktériumokat, akkor helyettesíthetők más, potenciálisan káros baktériumokkal.

 

Nézz körül a Spar aktuális választékában: Aktuális ajánlatok –  Spar akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :