Home / spar termékek / Spar kézfertőtlenítő gél

Spar kézfertőtlenítő gél

img

A különböző vírusok fenyegetésével a kézi fertőtlenítő eszközök iránti igény növekszik, így a készlet folyamatosan ingadozik az üzletekben. Több kiváló kézfertőtlenítő gél terméket is találhatunk a boltokban. A választáskor figyeljünk rá, hogy legalább 60%-os alkoholtartalomra legyen az adott terméknek. A spar és interspar kézfertőtlenítő géljei között számos népszerű terméket találhatunk.

 

Spar kézfertőtlenítő gél

Spar kézfertőtlenítő ár: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Spar akciós újság itt >>>

Spar általában széles kínálattal várja a higiéniai termékek után érdeklődő vásárlókat. Itt nem tudunk minden terméket bemutatni, de mindenképp érdemes ellátogatnod az üzletlánc egyik kirendeltségébe.

 

 

Kézfertőtlenítő Spar

spar kézfertőtlenítő
Forrás: spar.hu

Dettol™ Vanília illatú utántöltő érintés nélküli kézmosó készülékhez. Gyengéd a bőrhöz, kíméletlen a kórokozókkal. Végre itt a megérdemelt ápolás és kórokozók elleni védelem az egész család számára. Bőrgyógyászatilag tesztelve*. Mindennapi használatra alkalmas. Utántöltő érintés nélküli kézmosó készülékhez
Ár: 1299 Ft

Kiszerelés: 250 ml

Összetevők: Aqua, Ammonium lauryl sulfate, Sodium lauryl sulfate, Glycerin, Sodium chloride, Cocamide MEA, Acrylates/PEG-10 maleate/styrene copolymer, Parfum, Citric acid, Salicylic acid, Butyrospermum parkii butter, Tetrasodium EDTA, Propanediol, Magnesium nitrate, Honey extract, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone.

Használati utasítás: Kizárólag a Dettol érintés nélküli készülékkel használható. A BE/KI gomb használatával kapcsolja KI az adagolót. Távolítsa el az üres utántöltőt. Helyezze be az új utántöltőt az adagolóba, amíg kattanást hall. A BE/KI gomb használatával kapcsolja BE az adagolót. Nedvesítse be a kezét és helyezze az adagoló alá – a készülék automatikusan kezébe adagolja a szappant. Dörzsölje be a géllel a kezeit (ne feledkezzen meg körmökről és az ujjakról sem) majd öblítse le és szárítsa meg kezeit.

 

Amit érdemes tudni a kézfertőtlenítőkről

A kézfertőtlenítők célja a fertőzést okozó baktériumok és vírusok elpusztítása. Annak érdekében, hogy a kézfertőtlenítő szerek hatékonyan működjenek, alaposan kell végrehajtanunk a használatát, hogy teljesen lefedje az egész kezét és ujját.

Ne feledje, hogy a kézi tisztítószerek célja a baktériumok és vírusok elpusztítása, nem a látható szennyeződések eltávolítása.

A fertőtlenítők nem alkalmasak a koszos kéz megtisztítására. Erre a szappan és a víz jobb megoldás.

A folyamatos tisztításhoz olyan kézfertőtlenítő javasolt, amely legalább 60% alkoholt tartalmaz. Az alkohol úgy viselkedik, mint a denaturáló szer, szemben a szappannal, amely tisztítószerként működik. Lényegében az alkohol elpusztítja vagy inaktiválja a vírusokat.

 

A szappan és a víz előnyei

Ha csak tud, mosson kezet – legalább 20 másodpercig – szappannal és meleg vízzel.

A szappan és a víz sokkal hatékonyabbak, mint a kézi fertőtlenítők bizonyos típusú baktériumok és vírusok eltávolításában. Ezenkívül jobban megőrzik a kezed flóráját – vagy „jó” baktériumokat.

Az egész testet baktériumok borítják, és ha eltávolítja ezeket a jó baktériumokat, akkor helyettesíthetők más, potenciálisan káros baktériumokkal.

 

Nézz körül a Spar aktuális választékában: Aktuális ajánlatok –  Spar akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :