Home / Lidl termékek / Fészekhinta Lidl – Vidám móka a szabadban

Fészekhinta Lidl – Vidám móka a szabadban

img

Itt találod a Lidl Fészekhinta választékát. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

A Lidl főként a népszerű PLAYTIVE® Fészekhinta termékeket kínálja, de időközönként más modelleket is beszerezhetünk. Lássuk is, itt részletesen bemutatjuk a legnépszerűbb típust:

 

Fészekhinta Lidl

Lidl Fészekhinta árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a PLAYTIVE® termékek a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

 

 

Lidl hinta PLAYTIVE®, 3 éves kortól

Lidl hinta

Ár: részletek az akciós újságokban

 • Elősegíti a motoros készségeket és az egyensúlyt
 • Tömör és párnázott acélkeret időjárásálló poliészterrel
 • Robusztus felépítés
 • 4 kötél beállító szemmel és 2 acélgyűrű a rögzítéshez
 • Körülbelül 105 cm – 180 cm-ig állítható magasság
 • Gyors és egyszerű beállítás
 • Kényelmes ringató szórakozás fiatalok és idős emberek számára
 • UV- és időjárásálló
 • Helytakarékos
 • tartozék a szerelési utasítás és az összeszerelési anyag
 • Maximális terhelés: 150 kg
 • Kor ajánlása: 3 éves kortól

FIGYELEM! 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára nem alkalmas. Leesés veszélyes! Csak otthoni használatra. Maximális teher 150 kg. Kültéri használatra készült.

Online vásrolnál? Hasonló fészekhinta, különböző színben és méretben, akár sátorral is. Részletekért kattints ide >>>

 

playtive hinta lidl

Lidl hinta szerkezete

 

Nézd meg videót, használat közben:

 

 

Népszerű termékek – vásárold meg online:

Fészekhinta sátorral – több színben és méretben

TOP választás
Fészekhinta sátorral - több színben és méretben
10/10 Értékelés

A gyerekek biztosan élvezni fogják a pihenést és játékot ebben a hintában. A fészekhinta egy fém keretből áll, ami lágy habbal van borítva, így biztonságos és kényelmes. A kötelek hosszúsága állítható, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes beállítást.

A hinta két különböző színben és méretben elérhető és választhatsz hozzáillő sátrat is, amivel még kényelmesebbé teheted.

Nézz körül a legjobb fészekhinta kínálatban.

 

Fészekhinta GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mi az a fészekhinta?

Egy különleges típusú hinta, amely egy nagy, általában kerek vagy ovális alakú ülőrészből áll, ami elegendő teret biztosít több gyermek számára is. A hinta szerkezete lehetővé teszi, hogy egyidejűleg többen is hintázhatnak rajta.

 

Miből készül a fészekhinta?

A legtöbb fészekhinta erős műanyagból vagy fonott kötélhálóból készül, amelyet egy fém vagy műanyag váz tart. Ezek az anyagok biztosítják a hosszú élettartamot és a biztonságot.

 

Mennyi súlyt bír el egy fészekhinta?

Ez függ a hinta típusától és gyártójától. A legtöbb fészekhinta 100-150 kg közötti súlyt bír el, de mindig olvasd el a gyártó által megadott súlykorlátozást!

 

Mennyire biztonságos a fészekhinta?

A fészekhinták általában nagyon stabilak és biztonságosak, feltéve, hogy megfelelően vannak felszerelve és használva. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd a hinta állapotát, és tartsd be a gyártó által megadott súly- és korhatárokat.

 

Milyen korosztály számára ajánlott a fészekhinta?

Bár a fészekhinták a legtöbb korosztály számára alkalmasak, általában 3 éves kortól ajánlottak. Mindig ellenőrizd a gyártó korosztályra vonatkozó ajánlásait.

 

Hogyan szereljem fel a fészekhintát?

A felszerelés folyamata változhat a hinta típusától és modelljétől függően. Általánosan a hinta mellé adott használati utasítást követve egyszerűen és biztonságosan fel lehet szerelni.

 

Milyen karbantartást igényel a fészekhinta?

Néhány egyszerű lépéssel meghosszabbíthatod hintád élettartamát:

 • Rendszeresen ellenőrizd a kötelek, láncok és az ülőrész állapotát.
 • Tisztítsd meg a hintát időnként enyhe szappanos vízzel.
 • Ellenőrizd, hogy nincsenek-e repedések, sérülések vagy elszíneződések.
 • Kerüld a túlzott napsütést és esőt, ha lehetséges, mivel ezek befolyásolhatják az anyagok állapotát.

 

Fészekhintával Kapcsolatos Tippek

 1. Helyválasztás: Amikor eldöntöd, hova helyezd el a fészekhintát, válassz egy olyan helyet, ahol nincs közelben fa vagy más szerkezet, amihez az hintázás során hozzáérhet.
 2. Talajvédő alap: A hinta alá helyezz egy lágy talajvédő réteget, mint például fűnyírt, homokot vagy kis gumidarabokat, hogy csökkentsd a sérülés kockázatát egy esetleges esésnél.
 3. Rendszeres ellenőrzés: Még ha a hintát jól is rögzítetted, az időjárás és a használat nyomán elképzelhető, hogy a rögzítőelemek lazulhatnak. Rendszeresen ellenőrizd, hogy mindent jól rögzítettek-e.
 4. Védelem az időjárás ellen: Ha hosszú ideig esik az eső vagy erős napsütésben van a hinta, fontolja meg, hogy fedezék alá helyezze vagy takarja le, hogy megőrizze az anyagok állapotát.
 5. Biztonsági szabályok: Tanítsd meg a gyerekeknek a biztonsági szabályokat: ne álljanak a hintán, ne lökjék meg túl erősen, és tartsák be az ajánlott súlyhatárokat.
 6. Rotációs hintázás: Néhány fészekhinta lehetővé teszi a rotációs hintázást. Ha ilyen hintád van, győződj meg róla, hogy a gyerekek nem forognak túl gyorsan, hogy elkerüld a szédülést vagy az egyensúlyvesztést.
 7. Válaszd ki a megfelelő méretet: Fészekhinták különböző méretekben érhetők el. A nagyobb hinták több gyermek számára biztosíthatnak helyet, de több helyet is igényelnek a kertben. Válassz méretet az elérhető tér és a használók száma alapján.
 8. Mindenekelőtt a biztonság: A hintázás során ügyelj arra, hogy a környéken ne legyenek olyan tárgyak vagy szerkezetek, amelyekbe a gyerekek beleütközhetnek.
 9. Tisztítsd rendszeresen: A fészekhinta anyagától függően időnként moss le egy enyhe szappanos oldattal és vízzel, hogy eltávolítsd a szennyeződéseket és a polleneket.
 10. Tárolás télen: A téli hónapokban, amikor kevésbé használják, fontolja meg a hinta tárolását egy fedett helyen vagy garázsban, hogy megóvja az anyagokat és meghosszabbítsa a hinta élettartamát.

 

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :