Címke: Playtive

Lidl Playtive Junior játékok

A Lidl fából készült játékai mindig nagy örömöt okoznak a gyermekeknek. A nagy méretű lidl babaház kiváló szórakozást kínál, ahol a gyerekek akár a karácsonyi vacsorát szervírozhatnak a babaház lakóinak. Az áruházlánc kínálatában elérhető XXL vonatkészlettel a gyerekek mozdonyvezetőként próbálhatják ki magukat és több emeletes magasságban szállíthatják az utasokat végső úti céljaikhoz.

A Lidl a katalógusában ezenfelül számos olyan ajándékötletet kínál, melyekkel kicsiknek és nagyoknak is óriási örömet szerezhetünk bármilyen alkalomkor.

 

Itt megismerkedhetsz a Lidl rajztábla választékával. Több funkciós játék a gyermekeknek. A Lidl főként a népszerű Playtive termékeket kínálja ebben a kategóriában. A pontos árakat és az aktuális…

Itt megismerkedhetsz a Lidl fa vonat játék választékával. Nagyszerű elfoglaltság a gyermekek számára. A Lidl főként a népszerű Playtive termékeket kínálja ebben a kategóriában. A pontos árakat és…

Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :