Home / Lidl termékek / Lidl mogyoróvaj választék – McEnnedy American Way

Lidl mogyoróvaj választék – McEnnedy American Way

img

A Lidl rendszeresen kínál mogyoróvaj termékeket, Smooth vagy Crunchy változatban. Ebben a cikkben a személyes véleményünket írjuk le.

Remek áron beszerezhetőek a Lidl-ben az amerikai stílusú termékeknek szentelt napokon, a McEnnedy American Way márkasorozatban. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

 

Lidl mogyoróvaj

A Lidl által értékesített mogyoróvaj a McEnnedy American Way márkanév alatt találhatóak. A termékek ára és a kínálat időszakosan változhatnak,  a a McEnnedy American Way a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós katalógus itt >>>

 

 

McEnnedy American Way mogyoróvaj

mogyoróvaj lidl

A Lidl amerikai mogyorókrémje 2 féle kiitleben elérhető:

  • Mogyoróvaj Sima , teljesen krémes, nincsenek benne apró darabok
  • Mogyoróvaj Ropogós , variáns, amelyben a krémes részen kívül van még apróra vágott mogyoró (apróra vágott földimogyoró)

Jelenleg műanyag üvegekben értékesítik, egyenként 454 gramm kiszerelésben. Kék sapka a sima, piros sapka a ropogós változat.

Összetevők :

94% földimogyoró (95% ropogós), pálmaolaj, 1,2% mogyoróolaj (1,7% ropogós), barna cukor, asztali só.

Tápérték táblázat 100 gramm termékre Smooth változatban, zárójelben a Crunchy változat értékei.

  • Energia 632 kcal (623 kcal)
  • Zsír 50 g (49,6 g), >> Ebből telített zsírsavak 8 g (7,4 g)
  • Szénhidrátok 16,8 g (15,2 g), >> Ebből cukrok 5,5 g (3,8 g)
  • Fehérjék 24,4 g (24,7 g)
  • só 1,24 g (1,24 g)

Az értékek a két változat nagyon hasonló, az egyetlen figyelemre méltó különbség a cukrokra vonatkozik, a sima változatban 45% -kal magasabb.

Mindenesetre meglehetősen alacsony tartalom, összehasonlításképpen egy kávéskanál cukor körülbelül 4 grammot tartalmaz.

Az egyértelműség kedvéért elegendő naponta csak egy édesített kávét inni, hogy átlagosan több cukrot fogyasszunk el, mint egy kiló ebből a mogyoróvajból.

 

Vélemények

Hallgasd meg a mogyoróvaj szerelmeseit! Ez a Lidl által forgalmazott az egyik legolcsóbb, amit találni lehet a piacon, mindössze kb. 1700 Ft / kiló (~800 Ft / üveg).

Még azok a termékek is, ahol a cégek nagyobb mennyiséget kínálnak gazdaságosabb áron, az ár alig csökken erre a szintre.

Természetesen ez a Lidl -es termék nem 100% mogyóróvaj, mint a legtöbb más gyártó terméke, vannak más összetevők, például só, cukor és pálmaolaj (ami mindig jobb, mint a szójabab vagy repceolaj).

A mogyoró azonban a teljes mennyiség több mint 95% -át teszi ki, a többi csak kellemes állagot és ízt ad. És a cukrok mennyisége összehasonlítható vagy akár alacsonyabb, mint sok természetes mogyoróvaj (100% földimogyoró), ugyanez vonatkozik a telített zsírokra is.

Valóban, ez a mogyoróvaj nagyon jó. A probléma az, ha egyszer megkóstoljuk, nem könnyű vele megállni.

Ha megkóstoltad és bevált, akkor érdemes jól betankolni belőle. Sajnos, mivel a Lidl ezeket a termékeket tematikus időszakokban, időközönként kínálja, ezek a termékek az ajánlattételi időszakon kívül már nem érhetők el, ezért várnunk kell az új amerikai hetekre.

 

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós katalógus itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :