Home / Lidl termékek / Lidl napvitorla – Livarno Home

Lidl napvitorla – Livarno Home

img

Praktikus napvédelem a kertben vagy az erkélyre. Itt megtalálod a Lidl napvitorla választékát. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

Lidl főként a népszerű Livarno Home márka termékeit kínálja, de időközönként más modelleket is találhatunk. Lássuk is, itt részletesen bemutatjuk a legnépszerűbb modelleket:

 

Lidl napvitorla

Napvitorla árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a Livarno Home termékek a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért és modellekért tájékozódj az üzlet akciós katalógusaiban: Aktuális ajánlatok  – Lidl akciós újság itt >>>

 

 

Livarno Home Napvitorla tőbb alakban

lidl napvitorla

 • Praktikus napvédelem a kertbe, erkélyre vagy teraszra
 • Robusztus, időjárásálló poliészter anyagból készült
 • Különösen hatékony UV védelem (UV védelmi faktor 60 az UV Standard 801 szerint)
 • Megerősített élek a biztos fogásért
 • Háromszög alakú: feszítőkötelet, 4 rugót és 4 bepattanó kampót tartalmaz
 • Téglalap alakú: feszítőkötelet, 6 rugót és 6 bepattanó kampót tartalmaz

Méretek

 • Háromszög alakú: kb 415 x 415 x 415 cm
 • Téglalap alakú: kb hosszúság 300 x szélesség 200 cm

livarno home napvitorla

 

 

Tippek a napvitorla használatához:

A napvitorla népszerű választás a kültéri területek árnyékolására, hiszen esztétikus és hatékony megoldást kínál a napfény elleni védelemre. Ha napvitorlát szeretnél használni, az alábbi tippeket érdemes megfontolnod:

 1. Megfelelő méret kiválasztása: Mielőtt megvásárolnád a napvitorlát, mérj utána, milyen méretű területet szeretnél árnyékolni. Bizonyosodj meg róla, hogy a napvitorla teljesen lefedi a kívánt területet.
 2. Erős rögzítés: A napvitorla hatékonyan működik csak, ha jól van rögzítve. Használj erős köteleket, szegeket vagy karabinereket a rögzítéshez, és győződj meg róla, hogy a rögzítési pontok is megfelelően stabilak.
 3. Megfelelő szög: A napvitorla optimális rögzítésekor figyelj arra, hogy kissé ferde szögben legyen felfüggesztve, így a szél könnyen átfúj rajta, és csökkenti a vitorlázás kockázatát.
 4. Választható anyagok: A napvitorlák különböző anyagokból készülnek. Válaszd azt az anyagot, amely a legjobban megfelel az időjárási viszonyoknak és az igényeidnek. A vízálló anyagok például esős időben is használhatók.
 5. Rendszeres tisztítás: A napvitorlát rendszeresen tisztítsd meg, hogy megszabadulj a por-, pollen- és egyéb szennyeződésektől.
 6. Védelem erős szélben: Erős szél esetén érdemes leengedni a napvitorlát vagy eltávolítani, hogy megelőzzük a sérüléseket vagy a rögzítési pontok meglazulását.
 7. UV-védelem: Válassz olyan napvitorlát, amely magas UV-védelemmel rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy csökkenti a káros UV-sugarak behatolását.
 8. Esővíz elfolyás: Ügyelj arra, hogy a napvitorla közepén ne képződjön „tócsa” esős időben. A megfelelő feszítés és a ferde rögzítés segít ezt elkerülni.
 9. Rendszeres ellenőrzés: Időről időre ellenőrizd a napvitorla rögzítési pontjait és a köteleket a kopás és a károsodás jelei miatt.
 10. Tárolás: Ha nem használod a napvitorlát (pl. télen), tartsd egy száraz, hűvös helyen, hogy megőrizze állapotát és hosszabb ideig tartson.

A napvitorlák nagyszerű módot kínálnak a kültéri területek árnyékolására, de fontos, hogy megfelelően telepítsd és karbantsd őket az optimális teljesítmény és tartósság érdekében.

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :