Home / Tesco termékek / Kézi körfűrész Tesco (választék és útmutató)

Kézi körfűrész Tesco (választék és útmutató)

img

Ha van egy eszköz, amely segít a legtöbbet kihozni az építkezési fellendülésből, akkor az a kézi körfűrész – egy gép, amelynek egyetlen feladata van az életben, a fa méretre vágása. Találd meg máris a megfelelőt és indulhat is a munka.

 

 

Kézi körfűrész Tesco

A Tesco több márka termékeit is kínálja a szerszámok kategóriában, a kínálat időszakonként változik. Bővebb információt a Tesco promóciós újságokban találhatunk.

 

Népszerű termékek a webáruházakban – kézi körfűrészek

Válogass a legnépszerűbb márkák, mint Bosch, Hecht, Fieldmann, Black & Decker, stb. termékei között itt. 

 

Hecht 1614 Elektromos körfűrész

hecht-1614-elektromos-korfuresz_31528423_1200x630Kattints ide az Aktuális árért

 • Erőteljes 1200 W-os motor
 • A penge átmérője 185 mm
 • Max. A vágási mélység 62 mm
 • Sebesség terhelés nélkül 5800 / perc
 • A mélység és a vágási szög egyszerű beállítása

Részletek >>>

 

Powerplus körfűrész 1200 w 185mm powe30050

Kattints ide az aktuális árért

 • Névleges teljesítmény: 1200 W
 • Forgási sebesség: 5500/perc
 • Körfűrésztárcsa átmérő: 185 mm
 • Kábel hossza: 2 m
 • Vágási mélység: max 65 mm
 • Állítható vágásszög

Részletek >>>

 

Bosch Pks 55 kézi körfűrész 0603500020

Katt ide az aktuális árért

 • Felvett teljesítmény: 1200 W
 • Körfűrészlap mérete: 160 mm
 • Körfűrészlap furat: 20 mm
 • Üresjárati fordulatszám: 5600 /perc
 • Vezetőlap: 153 x 288 mm
 • Védőburkolat: alumínium

Bővebben >>>

Még több termékért kattints ide >>>

 

 

Mit kell figyelembe venni a körfűrész kiválasztásakor?

A motor beállítása, a futási sebesség, az áramerősség és a fűrészlap típusok a körfűrész alapvető jellemzői, ezért itt van egy gyors alapozás a kezdéshez.

 

Vezetékes és akkumulátoros

Mint minden típusú fűrészhez, a zsinóros körfűrészek a felhasználót az áramforráshoz (azaz egy elektromos aljzathoz) kötik, míg az akkumulátorral működő modellek bárhová eljuthatnak. 

A legtöbb professzionális munkahelyen az akkus körfűrészeket kerülnek a zsinóros modellek javára – és ennek az elfogultságnak történelmi alapja van. Amikor az akkumulátorral működő körfűrészek a piacra kerültek, teljesítményükben és sebességükben is jóval alacsonyabbak voltak, mint egy jó vezetékes lehetőség. 

Az akkumulátor élettartama is nagyon gyorsan merülni kezdett, és hamar lemerültek, amint a penge több ellenállást kapott.

A mai akkumulátorral működtetett akkus körfűrészek azonban sokkal több energiával és sokkal hosszabb akkumulátor-élettartammal rendelkeznek. Ennek a fejlesztésnek nagy része az ecset nélküli motorok (a legújabb, leghatékonyabb, karbantartásmentes technológia) és a lítium-ion akkumulátorok bevezetésének köszönhető.

 

Áramerősség és sebesség

Az áramerősség azt az elektromos teljesítményt jelenti, amelyet a motor képes elviselni anélkül, hogy belső alkatrészei meghibásodnának. Régebben az elektromos motorok gyengébbek voltak, ezért az áramerősség fontos specifikáció volt a vásárlásnál. Szinte minden modern, kör alakú körfűrész 15 amper motorral rendelkezik.

A fűrész sebessége azonban figyelembe vehető, mivel minél gyorsabban pörög a penge, annál gyorsabban képes átvágni egy anyagot. A sebességek azonban relatívak, mivel egy 15 amperos motor gyorsabban forgathat egy 17 cm-es pengét, mint egy 25 cm-es penge. Általánosságban elmondható, hogy 17 cm-es fűrészek esetében a 4500 és 5500 ford / perc közötti fordulatszám gyakori, és megfelelőnek kell lennie a gyors, pontos eredményekhez.

Ne feledd, hogy a fűrészlap sebességének nagyon kevés köze van a fűrész által vágható anyag sűrűségéhez. Ez nagymértékben függ a penge típusától és minőségétől.

 

Penge mérete és típusa

Az egyik nyilvánvaló különbség a körfűrészek között a pengék mérete. Mindegyik egy bizonyos méretű pengét használ, legyen az kicsi vagy masszív szerszám. A választék meglehetősen széles, de az átlagember a legtöbb keret- és építési munkát egy 16-17 cm-es modellel tudja elvégezni.

A népszerű penge típusok közé tartoznak az univerzális, keretes, befejező és rétegelt lemez pengék. A fogszám vagy a penge körüli fogak száma határozza meg, hogy milyen projektekre működik a legjobban a penge. 

Minél alacsonyabb a fogak száma, annál durvább lesz a vágás, így ezek a pengék alkalmasak keretezésre vagy bontásra. Nagyobb számú pengéket kell használni szekrénykészítéshez, rétegelt lemezhez és befejező munkákhoz.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :