Home / Lidl termékek / Lidl tüzijáték 2020

Lidl tüzijáték 2020

img

A szilveszter közeledtével az év legnagyobb partijai előtt elkezdik bekészíteni a tűzijátékokat is. A korábbi évekhez hasonlóan a nagy üzletekben is beszerezhetőek a népszerű tüzijátékok.

A szupermarketek sokak számára kedvelt lehetőség ebből a szempontból is, hiszen nemcsak mindenhol megtalálhatók, hanem széles kínálatot találhatunk a parti kellékekből.

Itt megismerkedhetsz a Lidl tűzijáték kínálatával, melyek a korábbi években elérhetőek voltak, mint szökőkutak, akkumulátorok, petárdák, rakéták, ifjúsági és asztali tűzijátékok, stb..

 

Lidl tüzijáték

Lidl tüzijáték árak: 250 Ft-tól 25000 Ft-ig. Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a tüzijázékok a lidl -ben időszakosan kaphatóak, a szilveszter előtti napokban.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akkori akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Lidl újság itt >>>

 

Lidl tüzijáték kínálata szinte minden elképzelésünket kielégíti, az egyszerűbbektől, az egészen nagy, komplett csomagokig. A tüzijátékok használata gyermekek számára nem ajánlott, 14+, 16+ és 18+ besorolásúak.

 

A következő videókban részletesen bemutatják a Lidl tüzijátékokat:

Köszönet a videó készítőinek!

 

 

A tűzijátékok rövid bemutatása

A tűzijáték nagyon szórakoztatóak, de ezek a különféle nevek zavaróak lehetnek. Itt megismerkedhetsz a tűzijátékok legnépszerűbb típusaival.

Torta: A torta egy többlövésű tűzijáték, amelynek csöveiben keletkezik a szikra. Vízszintesen vannak igazítva, így a csövek egymás mellett helyezkednek el nem pedig egymásra vannak rakva.

(Római) gyertya: tűzijáték, amelyben az effektek egy kartoncsőbe vannak csomagolva, szemben a torta vízszintes felépítésével.

Finálé: A végére tartogatott tűzijátékok, amelyek zajosabbak, mint a többiek.

Szökőkút: Statikus tűzijáték, amely szökőkút-effektust és repedt hangot hoz létre, ha meggyullad.

Bánya: A tűzijáték összes elemét egyszerre világítják, és felfelé lőnek a csőből.

Rakéta: Tűzijáték, amely felszáll és hatásait megjeleníti a levegőben.

Kerék: A Katarina Kerék néven is ismert tűzijáték gyorsan forog, hogy szikrakereket hozzon létre.

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :