Home / Lidl termékek / Lidl homokozó – ásás, építés és homok sütemények gyermekeknek

Lidl homokozó – ásás, építés és homok sütemények gyermekeknek

img

Ásás, építés, homok sütemények sütése – a homokozóban játszó kis kalandorok képzeletének nincs határa. Itt megismerkedhetsz a Lidl kínálatában kapható homokozóval. A fából készült Lidl homokozó hasonló felépítésű, mint a hasonló termékek, csak töredék áron.

A Lidl a katalógusában ezenfelül számos olyan játékot kínál, melyekkel kicsiknek és nagyoknak is óriási örömet szerezhetünk bármilyen alkalomkor. Itt találod a népszerű Lidl Playtive homokózó kínálatát. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

 

Lidl homokozó

Lidl homokozó árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a PLAYTIVE termékek a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

 

 

Playtive Junior homokozó tetővel Lidl

homokozó tetővel Lidl

A Lidl PLAYTIVE® JUNIOR homokozója leengedhető és dönthető tetővel rendelkezik, amely védi a gyerekeket a nap ellen játék közben, a homokot pedig a nedvességtől és a szennyeződésektől, amikor leengedjük. A ponyva SPF értéke 80, a fa szerkezetre használt máz vízbázisú.

A Lidl homokozó mérete 118cm x 118cm x 118cm, a szegélyt padként is fel lelhet használni, aminek a sarkai műanyag védővel le vannak kerekítve. Ezen felül van egy kis játszótér a homokozó egyik sarkában, ahol lehetőség van a kis játékokat elhelyezni.

A tömör faanyagot egy környezetbarát vízbázisú mázzal kezelték, ezért kültéri felhasználásra is kiválóan alkalmas. A homokozó gyökérálló és vízáteresztő alapot kapott.

A burkolat magas UV-védelemmel ellátott tetőfólia (SPF 80), amely tetszés szerint megdönthető és a magassága állítható. A legalacsonyabb helyzetben a ponyva védi a homokozót a nedvességtől, szennyeződésektől és az állatoktól.

Főbb tulajdonságok:

  • Stabil konstrukció környezetbarát vízbázisú mázzal
  • Tetőfólia magas UV-védelemmel (napfény-tényező 80, az 801 UV-szabvány szerint)
  • A tetőt fokozatosan és teljesen le lehet engedni – távol tartja az esőtől, a levelektől és az állatoktól
  • Biztonságos játék a bevont műanyag sarkoknak köszönhetően
  • Gyökérálló és vízáteresztő alap
  • A 12 cm-es töltési mennyiséghez kb. 160 kg homok szükséges.
  • Kor ajánlása: 1 éves kortól
  • méret: 118 x 118 x 118 cm

lidl fa homkozó lidl leengedhető tejejű homokozó

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :