Home / Lidl termékek / Parkside 20v Team

Parkside 20v Team

img

Könnyen és tisztán elvégezhetjük a feladatokat a Parkside X20V csapatával, köszönhetően annak, hogy az összes Parkside X20V termékhez egyetlen akkumulátor elegendő. Legyen szó csavarozásról, fűrészelésről vagy fűnyírásról: Erőteljes és vezeték nélküli mozgásszabadság minden feladathoz a műhelyben, a háztartásban és a kertben.

Az akkumulátorok külön is megvásárolhatóak. Itt bemutatjuk a Parkside 20v Team családhoz tartozó eszköz típusokat és akkumulátorokat.

 

Parkside x 20v Team

Árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a Parkside termékek a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet. Több Parkside terméket is beszerezhetünk már webshopban is.

A pontos árakat és az aktuális akciókat a linkekre kattintva találod.

 

 

Parkside 20V akku válaszéték

PARKSIDE® 20 V Akku »PAP 20 B1«, 2 Ah

 

PARKSIDE® 20 V Akku »PAP 20 B3«, 4 Ah

 

PARKSIDE PERFORMANCE® 20 V Smart Akku »PAPS 204 A1«, 4 Ah

 

PARKSIDE PERFORMANCE® 20 V intelligens akkumulátor »PAPS 208 A1«, 8 Ah, vezérelhető a Lidl Home alkalmazással

 

PARKSIDE® 20V akkumulátor »PAP 20 B1«, 2Ah és töltő »PLG 20 C1«, 2,4 A

PARKSIDE® 20 V »PLG 20 C1«, 2,4 A, 65 W

PARKSIDE® 20V akkumulátortöltő »PLG 20 C3«, 4,5 A, 120 W

 

PARKSIDE® 20V Dupla akku töltő »PDSLG 20 A1«, 4,5 A, 200 W

 

PARKSIDE PERFORMANCE® intelligens akkumulátortöltő »PLGS 2012 A1« 20 V, 12 A

 

 

 

Parkside X20V akkumulátorrendszer előnyei

  • Közepes és nehéz munkákhoz: Erőteljes és különösen erős szerszámok műhelyben, háztartásban és kertben.
  • 1 akkumulátor több mint 70 készülékhez: A Parkside X20V akkumulátorok 100%-ban kompatibilisek a Parkside X20V csapat összes termékével.
  • Bizonyított minőség: Végezzen el minden otthoni projektet vezeték nélkül, egyszerűen és tisztán, tesztelt biztonsággal és sokéves szakértelemmel.

 

Parkside X20V akkumulátorok – minőség és szakértelem alacsony áron

Több mint 70 készülék a műhelyben, háztartásban és kertben – mind akkumulátorról működik. Innováció, sok éves know-how és minőségtudatosság vezeti az X20V akkumulátorcsaládot. 

Akkus szerszámok vezeték nélküli mozgásszabadságot biztosítanak mindenkor a legkülönfélébb feladatokhoz. Parkside akkumulátorai rugalmas váltást tesznek lehetővé a szerszámok között. Mindössze egyetlen X20 V-os akkumulátort használhat az összes Parkside akkus szerszám táplálásához.

A Parkside X20V Team sorozat minden feladathoz a megfelelő akkus szerszámot tartalmazza. Legyen szó csavarozásról, fúrásról, fűrészelésről vagy fűnyírásról – az X20V akkumulátorrendszer vezeték nélküli mozgásszabadságot biztosít minden feladatához. 

 

A Parkside x20V akkumulátor rendszer előnyei

A mozgás szabadsága – bárhol és bármikor.

Jövőképünk: Helyezze be a Parkside X20V akkumulátort, és kezdje el, mindenféle kábelrendre és töltési idő nélkül. Végezze el projektjeit bárhol – vezeték nélkül. Nem számít, milyen feladatról van szó – a Parkside X20V akkus szerszámok mindent tartalmaznak – legyen az akkumulátoros csavarhúzó, forgókalapács, láncfűrész vagy fűnyíró.

 

Kiváló minőségű technológia és a legjobb minőség

Akkumulátorplatform hősei a bevált Parkside X20V akkumulátorok. Minden akkumulátor alapvető építőeleme a legújabb generációs kiváló minőségű, nagy teljesítményű lítium-ion cellák. 

A Parkside Battery Management System kompromisszumok nélküli védelmet nyújt az akkumulátornak, és biztosítja a lítium-ion cellák teljes teljesítményét. Egy verhetetlen csapat minden Parkside akkus szerszámmal együtt – a Parkside X20V Team!

 

A megfelelő teljesítmény minden projekthez

Különböző akkumulátorkapacitásokkal pontosan a megfelelő működési időt és teljesítményt kapja minden projektjéhez – a Lidl töltőivel együtt soha nem fog kifogyni.

Függetlenül attól, hogy csak gyorsan akar ragasztani valamit, vagy áttör egy egész falat. A kertben egy bokrot metszve vagy az egész sövényt egyszerre formázva a Parkside töltő mindig energiával látja el akkumulátorait. 

A cserélhető elemeknek és a kompromisszumok nélküli kompatibilitásnak köszönhetően semmi sem áll a projekt útjában. A folyamatosan bővülő Parkside X20V akkumulátorcsalád minden kihívásnak megfelel – Önnel együtt.

 

Végtelen lehetőségek – csak 1 akkumulátor

Parkside X20V csapatból minden projekthez és minden feladathoz talál valamit – a forgókalapácsoktól és porszívóktól a fűnyírókig és lombfúvókig. A több mint 70 eszközzel és folyamatosan bővülő új fejlesztésekkel az alkalmazások számára nincsenek korlátok.

 

Fenntartható és környezetbarát munkavégzés

A Parkside X20V Team akkumulátorrendszer akkumulátort és töltőplatformot kínál a sorozat összes eszközéhez. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor és a töltő minden szerszámhoz vagy kerti szerszámhoz használható anélkül, hogy az egyes készülékekhez folyamatosan külön akkumulátort kellene vásárolni. Ez nemcsak pénzt takarít meg, hanem védi az erőforrásokat és a környezetet is.

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós katalógus itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :