Címke: Parkside akkus szerszámok

Ismerd meg a Parkside akkus szerszámok választékát

 

Vezeték nélküli eszközök és technológiák

Könnyítse meg a mindennapi és nehéz feladatokat a PARKSIDE akkumulátorcsaláddal. Akkumulátorok minden szerszámhoz a fúrástól a vágásig. Egyszerűen töltse fel, és már indulhat is. Teljesítmény és vezeték nélküli szabadság a következő projekthez.

Ha a dolgokat gyorsan kell elvégezni a saját négy fal között, és a nagyméretű készülékek nem állnak a helyükön, akkor jöhetnek a PARKSIDE X 12 V Team sorozat nagy teljesítményű elektromos eszközeivel.

Műhelyének alapfelszereléséhez és nagyobb barkácsprojektekhez a PARKSIDE X20 V Team sorozatban megtalálja a tökéletes támogatást a barkácsolási igényekhez.

A precíz és rugalmas elektromos készülékek széles választéka, mint például akkus csavarhúzók, fúrók, valamint a hozzájuk illő akkumulátorok és töltők, nem hagy kívánnivalót maga után a barkácsolás szerelmeseinek.

 

Parkside X20V akkumulátorrendszer előnyei

Közepes és nehéz munkákhoz.

Erőteljes és különösen erős szerszámok műhelyben, háztartásban és kertben.

 

1 akkumulátor több mint 70 készülékhez.

A Parkside X20V akkumulátorok 100%-ban kompatibilisek a Parkside X20V csapat összes termékével.

 

Bizonyított minőség.

Végezzen el minden otthoni projektet vezeték nélkül, egyszerűen és tisztán, tesztelt biztonsággal és sokéves szakértelemmel.

 

Parkside X20V akkumulátorok – minőség és szakértelem alacsony áron

Több mint 70 készülék műhelyben, háztartásban és kertben – akkumulátorról működik. Innováció, sok éves know-how és minőségtudatosság vezeti az X20V akkumulátorcsaládot.

A Lidl Akkus szerszámainak vezeték nélküli mozgásszabadságot biztosítanak mindenkor a legkülönfélébb feladatokhoz. Parkside akkumulátorainak rugalmas váltást tesznek lehetővé a szerszámok között. Mindössze egyetlen X20 V-os akkumulátort használhat az összes Parkside akkus szerszám táplálásához.

A Parkside X20V Team sorozat minden feladathoz a megfelelő akkus szerszámot tartalmazza. Legyen szó csavarozásról, fúrásról, fűrészelésről vagy fűnyírásról – az X20V akkumulátorrendszer vezeték nélküli mozgásszabadságot biztosít minden feladatához.

Parkside X20V csapat több mint 70 akkus szerszámával a műhelyben, a háztartásban és a kertben egyaránt sikeres lesz minden projektje.

 

Parkside 40V – nagy teljesítményű akkus szerszámok

„Parkside X20V csapat a tökéletes akkumulátorrendszer az igazi cselekvők számára. Akár 1800 wattos teljesítményükkel a legerősebb akkus szerszámaink semmiben sem maradnak el a vezetékes társaikétól. Azért vezette be a Lidl a Parkside 40V-os készülékeket, hogy a teljes teljesítmény mellett az akkumulátor élettartama se maradjon el.

Előnye: 40V-os termékek X20V Team akkumulátorral is üzemeltethetők. Nincs szükség további akkumulátorrendszerre. 20V+20V = 40V – Double Parkside X20V Team Power.

Különösen megerőltető munkákhoz ajánlott a 40V-os szerszámok, amelyek egyszerre két X20V-os akkumulátor teljesítményét használják fel, így semmi sem áll útjában még a legnehezebb projekteknek sem. – Meg tudod csinálni!

A Parkside PBSPA 12 B2 egy innovatív és erőteljes akkus fúró, amely minden barkácsolási projekt nélkülözhetetlen társa lehet. Itt megismerheted a termék főbb jellemzőit és előnyeit, hogy…

Mindig teljes teljesítménnyel párosul a vezeték nélküli mozgásszabadság. A Parkside X 12V Team különösen kompakt és ergonomikus, kis súlyú mindennapi segítőket kínál. Az akkumulátorok külön is megvásárolhatóak. Itt…

Könnyen és tisztán elvégezhetjük a feladatokat a Parkside X20V csapatával, köszönhetően annak, hogy az összes Parkside X20V termékhez egyetlen akkumulátor elegendő. Legyen szó csavarozásról, fűrészelésről vagy fűnyírásról:…

Itt találod a Lidl PARKSIDE PWSA 12 B1 termékének bemutatását. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.   PARKSIDE PWSA 12 B1 –…

Itt találod a Lidl PARKSIDE PWSA 20-Li D4 termékének bemutatását. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.   PARKSIDE PWSA 20-Li D4 Kompakt…

Itt találod a Lidl PARKSIDE PPTLBA 40-Li A1 termékének bemutatását. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.   PARKSIDE PPTLBA 40-Li A1 Kompakt…

Itt találod a Lidl PARKSIDE PLSA 40-Li C2 termékének bemutatását. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.   PARKSIDE PLSA 40-Li C2 –…

Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :