Home / penny market termékek / Penny kézfertőtlenítő gél

Penny kézfertőtlenítő gél

img

A különböző vírusok fenyegetésével a kézi fertőtlenítő eszközök iránti igény növekszik, így a készlet folyamatosan ingadozik az üzletekben. Több kiváló kézfertőtlenítő gél terméket is találhatunk a boltokban. A választáskor figyeljünk rá, hogy legalább 60%-os alkoholtartalomra legyen az adott terméknek. A penny kézfertőtlenítő géljei között itt a népszerű Fancy citrom illatú kézfertőtlenítő gélt mutatjuk be.

 

Penny kézfertőtlenítő gél

Penny kézfertőtlenítő ár: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Penny akciós újság itt >>>

 

 

Fancy kézfertőtlenítő gél – Penny Market

Penny market fancy-kezfertotlenito-gel-citrom-illattal

Higiénés kézfertőtlenítésre alkalmazható kézfertőtlenítő gél. Antimikrobiális hatás spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid.

Higiénés kézfertőtlenítő szer, lakossági felhasználásra. Töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. A gélt alaposan eldörzsöljük a kézen és hagyjuk megszáradni.

Ár: 299 Ft

Kiszerelés: 50 ml

Összetevők: Ethyl Alcohol ,  Propylene Glycol ,  Carbomer  ,  Aminomethyl Propanol,  Parfum / Fragrance ,  Water / Aqua

Forgalmazó: Penny-Market Kft.

Vigyázzunk, hogy a készítmény szembe, nyálkahártyára és nyílt sebbe ne kerüljön. Amennyiben ez mégis bekövetkezett bő tiszta vízzel, 10-15 percig tartó öblítéssel el kell távolítani, majd a sérültet szakorvosi ellátásban kell részesíteni.

 

Amit érdemes tudni a kézfertőtlenítőkről

A kézfertőtlenítők célja a fertőzést okozó baktériumok és vírusok elpusztítása. Annak érdekében, hogy a kézfertőtlenítő szerek hatékonyan működjenek, alaposan kell végrehajtanunk a használatát, hogy teljesen lefedje az egész kezét és ujját.

Ne feledje, hogy a kézi tisztítószerek célja a baktériumok és vírusok elpusztítása, nem a látható szennyeződések eltávolítása.

A fertőtlenítők nem alkalmasak a koszos kéz megtisztítására. Erre a szappan és a víz jobb megoldás.

A folyamatos tisztításhoz olyan kézfertőtlenítő javasolt, amely legalább 60% alkoholt tartalmaz. Az alkohol úgy viselkedik, mint a denaturáló szer, szemben a szappannal, amely tisztítószerként működik. Lényegében az alkohol elpusztítja vagy inaktiválja a vírusokat.

 

A szappan és a víz előnyei

Ha csak tud, mosson kezet – legalább 20 másodpercig – szappannal és meleg vízzel.

A szappan és a víz sokkal hatékonyabbak, mint a kézi fertőtlenítők bizonyos típusú baktériumok és vírusok eltávolításában. Ezenkívül jobban megőrzik a kezed flóráját – vagy „jó” baktériumokat.

Az egész testet baktériumok borítják, és ha eltávolítja ezeket a jó baktériumokat, akkor helyettesíthetők más, potenciálisan káros baktériumokkal. 

 

Nézz körül a Penny aktuális választékában: Aktuális ajánlatok –  Penny akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :