Home / Lidl termékek / Lidl melegítő párna – Sanitas termékek

Lidl melegítő párna – Sanitas termékek

img

Itt találod a Lidl melegítő párna választékát. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

A Lidl főként a népszerű Sanitas termékeket kínálja ebben a kategóriában, de időközönként más modelleket is beszerezhetünk. Lássuk is, itt részletesen bemutatjuk a legnépszerűbb típust:

 

Melegítő párna Lidl – Sanitas termékek

Lidl melegítő párna árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a Sanitas modellek a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

 

 

Sanitas fűthető párna

sanitas fűthető párna

Extra puha, lélegző felső anyag .

  • Extra puha, lélegző felső anyag
  • 6 hőmérsékleti szint
  • Gyors fűtés
  • Elektronikus hőmérséklet-szabályozás biztonsági rendszerrel
  • Automatikus kikapcsolás kb. 90 perc után.
  • Gépben mosható 30 ° C-on

Teljesítmény: kb. 100 W

Méretek: kb. 47 x 36 cm
sanitas melegítő párna lidl melegítő párna használat közben

 

Még több fűthető párna itt >>>

 

Úri huncutság vagy ideális kényelmi kellék? Néhány szó a melegítő párnáról

Az elektromos fűtőtechnológiák előretörésével megjelentek a melegítő vagy elektromos párnák és takarók is. Ezek elsőre kicsit furcsán hangzanak sokaknak (minek melegíteni egy takarót vagy párnát!?), de ha jobban belegondolunk, ezek mindössze kiegészítik a hálószobánk vagy nappalink egyébként is fűtésre használt berendezéseit.

 

Biztonságos?

Furcsa gondolat, hogy a fejünk (vagy felpolcolt lábunk) alá egy fűtőtestet tegyünk. De bár újdonságnak hangzik, a melegítő párnák nem mai csirkék, és biztonsági profiljuk abszolút megfelelő.

Különböző elektronikus technikák (például a BSS, a Beurer biztonsági technika) megakadályozzák, hogy a párna-készülék teljes felülete túlmelegedjen.

Emellett alapfunkció az automatikus kikapcsolás – például másfél óra után. Így ennek a két funkciónak köszönhetően nyugodtan elaludhatunk rajta és soha nem kell attól tartanunk, hogy túlmelegednénk.

 

Nekem megfelelő lesz a hőmérséklet?

A melegítő párnák készítői tudják, hogy nem mindenkinek azonosak a „hőigényei”: ha így lenne, vagy senki, vagy mindenki melegítő párnát használna. Éppen ezért különböző fokozatok érhetők el, hogy kényelmesen be lehessen állítani a megfelelő fűtési szintet. Modellektől eltérően ez lehet, kettő, három, négy vagy akár több fokozat is.

 

Hogyan lehet tisztítani?

Csakúgy, mint a „melegítő-nélküli”, hagyományos párna, a melegítő párna is egy párna- és egy huzatrészből áll. A huzat általában mosható mosógépben, de mindenképp nézzük meg az utasításokat, tisztítási javaslatokat.

 

Milyen funkciókat találunk egy melegítő párnán?

Ne várjuk el, hogy a kedvenc sorozatunkat nézhessük rajta – vagyis rajta fekve vagy rajta pihentetve az arcunkat ezt megtehetjük, de ehhez nyilván egy TV-re vagy más képernyőre is szükségünk lesz.

Egyes melegítőpárnákon találunk „turbó melegítés” funkciót, ha hirtelen van szükségünk egy erős, melegítő hőhullámra, és nincs kéznél egy éppen elkészült forralt bor, ilyen terméket keressünk.

Egyes termékek belső érzékelő rendszerrel is rendelkeznek, hogy a meleget a legoptimálisabban oszlassák el. Szintén kényelmi extra, hogy a melegítő vezetékek rugalmasak: egy párna esetében ez nagy segítség.

A vezérlőpanelen van, hogy LED kijelzőt is találunk, egyes esetekben külön gondolnak a jobb- és balkezesekre is.

Még több fűthető párna itt >>>

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :