Home / Tesco termékek / Ping pong asztal a Tesco kínálatában

Ping pong asztal a Tesco kínálatában

img

A ping pong szinte az egész család számára tökéletes elfoglaltság. Ha szeretnéd feldobni a hangulatot egy családi összejövetelen, vagy elütni az időt, levezetni a feszültséget, akkor egy ping pong asztal jó választás lesz számodra is. Ha úgy döntesz, hogy beszereznél egyet, akkor érdemes figyelned a Tesco kínálatát is.

 

 

Ping pong asztal Tesco

Az áruházban különböző márkák, különböző típusú termékei kaphatóak. Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Érdemes figyelni az aktuális lehetőségeket a Tesco akciós újságokban.

 

 

kék pingpongasztal hálóval 152 x 76 x 66 cm

Kattints ide az aktuális árért

Ez a mobil pingpongasztal ideális minden pingpongrajongó számára, akiknek szűk hely áll rendelkezésükre, mert tökéletesen illeszkedik a ház szinte bármilyen helyiségébe, de akár a szabadban is használható! Remek lehetőséget kínál a családdal és a barátokkal való szórakozásra.

A kiváló minőségű MDF-ből készült, acéllábakkal rendelkező kompakt pingpongasztal rendkívül szilárd és stabil, így hosszú távú használatra alkalmas. Az asztal biztonságos lábakon áll, így gond nélkül élvezheti barátságos mérkőzéseket és a bajnokságokat. Az asztalhoz háló is tartozik.

Részletek >>>

 

 

Amit tudni kell a ping pong asztalokról

Akinek otthon volt, az biztos, hogy akart egyet gyerekkorában. A pink pongot szinte mindenki szereti. Az is, aki futkározni szeret, az is, aki inkább egy helyben áll, aki erővel szeret játszani és az is, aki technikásan.

A ping pong (pingpong, ping-pong, asztalitenisz) nem egy modern játék, legalábbis vannak források, amelyek szerint már több mint 900 évre tekint vissza a játék története: a 12. századi Európában játszhattak egy pingpongra kísértetiesen emlékeztető játékot.

 

Világsport

Az első asztalitenisz világbajnokságra 1926-ban került sor, ekkor 7 ország delegált csapatot, és Magyarország a kezdetekben ping pong „nagyhatalomnak” számított. Az ún. szoft, szlengben a „hangtalan géppuska”, a mai ütőborítás elődje Japánból érkezett az ’50-es években.

Egy ideig ázsiai fölény volt tapasztalható a sportágban (Japán mellett Kína volt nagyon sikeres), de 1979-ben az észak-koreai phenjaini világbajnokságon a magyar „aranycsapat győzedelmeskedett”.

A sportág 1988, a szöuli Olimpia óta olimpiai sportág. 2000-ben változások érkeztek a sportágban: az addig 38 mm-es labda átmérőjét 40 mm-esre növelték, míg az ITTF rendezvényein a 11 pontos játszmákat vezették be.

A sportág tehát egyszerre régi, fiatal és változóban lévő: mindenképp izgalmas!

 

Ping pong asztal: kint vagy bent?

A ping ponghoz hely kell. Nem elég az asztalt eljuttatni valahová, nagyon fontos, hogy kényelmes és biztonságos tér legyen mindkét oldalon, hogy a játékot tényleg jól lehessen élvezni. Ha nincs egy legalább közepes, de inkább nagyobb szobánk erre a célra (például, ha családot tervezve építünk, vásárolunk vagy bérelünk és van egy extra helyiség), akkor a kint lehet a jó megoldás.

Legalább 3 méter szabad hely szükséges a játékos szabad mozgásához. Tehát az ajánlott szobaméret 10 x 15 méter széles, és mintegy 3,5 méter magas.

De vásárlás előtt mindenképp gondolkodjunk előre, hiszen a beltéri asztalok nem lesznek jók kültérre, a kültériek pedig nem ideálisak beltérre.

 

Összecsukható vagy erős asztal?

Otthonra alapvetően jó lesz az összecsukható asztal, beltéri használatra pedig főleg, hiszen miért foglalná a helyet, ha nem használjuk. Azonban nagy igénybevételre: sport klubokba, táborokba, iskolákba, stb. az erős asztal jobb megoldás.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :