Home / Lidl termékek / Parkside x 12v Team

Parkside x 12v Team

img

Mindig teljes teljesítménnyel párosul a vezeték nélküli mozgásszabadság. A Parkside X 12V Team különösen kompakt és ergonomikus, kis súlyú mindennapi segítőket kínál.

Az akkumulátorok külön is megvásárolhatóak. Itt bemutatjuk a Parkside 12v Team családhoz tartozó eszköz típusokat és akkumulátorokat.

 

Parkside x 12v Team

Árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a Parkside termékek a lidl -ben időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet. Több Parkside terméket is beszerezhetünk már webshopban is.

A pontos árakat és az aktuális akciókat a linkekre kattintva találod.

 

 

Parkside x 12V akku válaszéték

PARKSIDE® 12V Akku »PAPK 12 A3«, 2 Ah

 

PARKSIDE® 12 V Akku »PAPK 12 C1«, 2,5 Ah

 

PARKSIDE® 12V Akku »PAPK 12 B3«, 4 Ah

 

PARKSIDE® 12 V Akku »PAPK 12 D1«, 5 Ah

 

PARKSIDE® 12V Akku-töltő PLGK 12 A3, 2,4 A

 

PARKSIDE® 12V Akku-duplatöltő PDSLG 12 A2, 4,5 A

 

 

Parkside X12V akkumulátorrendszer előnyei

  • Könnyű és közepesen nehéz munkákhoz: Kompakt és ergonomikus eszközök műhelybe, háztartásba és kertbe.
  • 1 akkumulátor több mint 20 készülékhez: A Parkside X12V akkumulátorok 100%-ban kompatibilisek a Parkside X12V csapat összes termékével.
  • Rugalmas a mindennapi életben: A mindennapi feladatok gyorsan és egyszerűen elvégezhetők.

 

A Parkside X12V Team egy olyan termékcsalád, amely lehetővé teszi, hogy a barkácsolás szerelmesei és a kertészek különböző eszközei ugyanazzal az akkumulátorral működjenek. Többé nincs szükség különböző töltőkre és akkumulátorokra, amelyek nem illenek egymáshoz, és feleslegesen foglalnak helyet a műhelyben, pincében vagy kerti fészerben.

A Parkside X 12V team akkumulátor több mint 20 legkompaktabb készüléket látja el otthon, műhelyben és kertben.

Minőségtudattal és know-how-val folyamatosan vezérelve vannak a Parkside X12V csapat fejlődése érdekében. A vezeték nélküli mozgásszabadságnak köszönhetően minden feladatot kézben tarthatunk, és az újratölthető akkumulátorral rugalmasan mozoghatunk a Parkside X12V akkus szerszámai között.

 

A kompakt Parkside X12V Power

A Parkside X12V csapata a különböző akkumulátorkapacitásoknak köszönhetően mindig a megfelelő működési időt és teljesítményt kínálja minden projektjéhez. Töltőinkkel együtt soha nem fogy ki az energiából, és X12V-os akkumulátorait mindig szállítjuk.

A Parkside X12V Team ugyanazt az akkumulátorplatformot használja, kompromisszumok nélküli kompatibilitás mellett – így a Parkside X12V Team folyamatosan bővülő választékával minden akadályt leküzdhet a projektben.

 

1 akkumulátor – végtelen választék

A Parkside X12V csapatának több mint 20 akkus szerszámával mindig kéznél van a legkompaktabb univerzális gép minden projekthez – legyen szó forgókalapácsról, finom fúrócsiszolóról vagy metszőfűrészről.

Parkside X12V csapat jól fel van szerelve a folyamatosan bővülő új és további fejlesztésekkel, és nincsenek korlátok az alkalmazások számára. Kompakt és végtelen választék – A Parkside X12V Team.

 

Nézz körül a Lidl aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Lidl akciós katalógus itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :