Home / Vásárlás útmutató / Számítógépasztal az OBI kínálatában

Számítógépasztal az OBI kínálatában

img

Számítógépasztal OBI kínálat – az áruház ebben a kategóriában nem rendelkezik tl széles kínálattal, viszont számos kerti azstal, sörpad és hasonló asztalokat találhatunk az OBI-ban.

Azonban, ha nyitott vagy, akkor számos lehetőség kínálkozik és kényelmesen az otthonodból is beszerezheted a számítógépasztalodat. Mutatunk néhány lehetőséget.

 

 

Számítógépasztal OBI -ból? 

Ha nem jársz szerencsével, akkor érdemes körülnézned az alább felsoroltak között.

 

Gamer asztal 90 x 134 cm

Aktuális ár

A számítógépes játékok szerelmeseinek kiemelten fontosak a különböző kiegészítők, amikkel kényelmesebbé, komfortosabbá és élvezetesebbé tehető a játékélmény. Emellet egészségügyi szempontból is fontos, hogy olyan asztalt, széket válasszunk, melyekkel testtartásunk természetesebb.

Az asztal 2 oldalán 1-1 tartó kapott helyet a fejhallgatónak, valamint pohárnak, flakonnak. A polc hátsó falában beépített csatlakozók találhatóak, 2 db hálózati, valamint 2 db USB csatlakozó. Az asztalt egy 175 cm hosszú kábellel lehet az aljzathoz csatlakoztatni. A fém váz és a kemény fa asztallap stabil tartást adnak.

Az asztal méretei:

 • teljes magasság: 90 cm
 • teljes szélesség 134 cm
 • teljes mélység: 58 cm

Bővebben >>>

 

Számítógépasztal P74_124 – Több színben

Kattints ide az aktuális árért

Az egy olyan modell, amely kielégíti a klasszikus kialakítású enteriőrök rajongóit, akik egyszínű, szabadon álló íróasztalokat választanak munkához vagy tanuláshoz. Az általunk ajánlott modell tágas fiókokból, két nyitott szekrényből és egy zárt szekrényből áll.

Csúszó billentyűzetpolccal is rendelkezik. A tér a saját igényei szerint fejleszthető. A tökéletes egész kialakításához az ügyfelek választhatnak más irodai belső tárgyakat, amelyeket ugyanabban a stílusban tartottak.

Méretei:

 • Szélessége: 124 cm
 • Magassága: 74 cm
 • Mélysége: 52 cm

Bővebben >>>

 

Sarok Számítógépasztal P77_124,5 #sonoma-fehér

Kattints ide az aktuális árért

A számítógépes sarokasztal álmodozó bútor mindazoknak, akik funkcionális munkahelyet keresnek munkához és játékhoz. A jól átgondolt, praktikus kialakításnak köszönhetően a bútor magas használati kényelmet nyújtanak, a rendelkezésre álló hely maximális kihasználásával.

Az íróasztal bal oldalán található három tágas fiók és két polc, amelyekbe könnyen elférnek iratgyűjtők, jegyzetfüzetek és egyéb irodai kiegészítők.

Méretei:

 • Szélessége: 124,5 cm
 • Magassága: 77 cm
 • Mélysége: 85 cm

Bővebben >>>

 

Jobbkezes sarok Számítógépasztal P77_124,5 #fehér-sonoma

Kattints ide az aktuális árért

Olyan egyedi íróasztalt keresel, amely minden téren remekül fog kinézni? Minden belső térbe illik, a színe pedig felderíti a szobát és egyedülálló hangulatot teremt a munkához vagy a tanuláshoz.

A termékben sok hely áll rendelkezésre bármilyen elrendezéshez, és a polcokon könnyedén elférnek kötőanyagok, könyvek és dokumentumok mappákban. Nagy előny, hogy az íróasztalt 16 mm-es laminált deszkából készítik, kopásálló, a látható széleket pedig ABS szegély borítja, ami nagyobb sérülésekkel szembeni ellenállást garantál.

Méretei:

 • Szélessége: 124,5 cm
 • Magassága: 77 cm
 • Mélysége: 85 cm

Bővebben >>>

Még több számítógép asztal itt >>>

 

Számítógépasztal Munkaállomás Kihuzható Billentyűzet Tálcával Fekete

Kattints ide az aktuális árért

A legjobb tervezésű bútorokhoz hasonlóan az egyszerű, de stílusos számítógépasztalunk is letisztult, helytakarékos, és soha nem megy ki a divatból. Nagy munkafelülete miatt nagyon praktikus, kényelmes és sokoldalú bútordarab lesz otthonra vagy az irodába is.

 • Összes mérete: 139 x 115 x 100 cm (L x W x H)
 • Munkaasztal mérete ( az a kihuzható tálcával): 85 x 54 cm
 • Munkaasztal mérete ( az a felső polccal): 115 x 54 cm
 • Felső polc mérete: 61 x 22 cm
 • Asztal magassága: 74 cm (Asztaltól padlóig)

Bővebben >>>

 

Számítógépes íróasztal kihuzható tálcás íróasztal Fekete

Kattints ide az aktuális árért

E kompakt laptop és asztali számítógépnek tervezett a helytakarékosságra tervezett. Modern stílusú megjelenésének köszönhetően egy igazi látványosság lesz a szobában. 

A nagy munkafelület lehetővé teszi, hogy kényelmesen használja a számítógépet és az írószereket. Ez a számítógép asztal egy kicsúsztatható billentyűzet részből és egy gépháznak vagy nyomtónak tervezett alsó polcból áll. Forgácslapból és porszórt acél kerettel, ez a számítógép asztal biztosítja a többéves szolgálati időt elér.

 • Asztal Méret: 60 x 40 cm
 • Asztal magassága: 75 cm
 • A billentyűzet és a felső polc közti tér: 7 cm
 • Anyaga: Forgácslemez asztal + porszórt acél váz

Bővebben >>>

 

fekete számítógépasztal 120 x 72 x 70 cm

Kattints ide az aktuális árért

Az L-alakú asztal két polccal lett ellátva, amin könyveit, mappáit, iratait rendezheti el vagy dísztárgyait tárolhatja. A forgácslapból és porszórt fémből készült íróasztal rendkívül stabil, erős és tartós.

Emellett a fémváz ipari stílusúvá teszi az asztalt, és egyedülálló bájt visz a belső terekbe. Emelje belső tereit a következő szintre modern irodai asztalunkkal!

 • Anyaga: forgácslap és porszórt fém
 • Teljes mérete: 120 x 72 x 70 cm (Szé x Mé x Ma)
 • Az első polc mérete: 68 x 21,2 cm (Szé x Mé)
 • A második polc mérete: 72 x 21,2 cm (Szé x Mé)
 • 2 polccal
 • Asztallap maximális teherbírása: 40 kg

Bővebben >>>

Még több hasonló számítógépasztal itt >>>

 

 

Mennyire fontos egy jó számítógépasztal?

2020 márciusa környékén rengetegen álltak át home office-ra Magyarországon is. A kezdeti lelkesedést, miszerint akár egy, másfél vagy két óra kellemetlen ingázást spóroltak meg az alkalmazottak, hamar felváltotta a valóság: ki kell alakítani egy irodát otthon!

 

 

Mire van szükség egy otthoni irodában?

Csábító lehet, de rögtön mondjuk le arról, hogy az ágyból dolgozzunk egész nap. Hiszen ez még nehezebbé teszi mentálisan, hogy elválasszuk a munkát az élet többi részétől, pedig ez home office-ben sosem könnyű. Szükségünk lesz megfelelő asztalra, székre, világításra esetleg asztali lámpá(k)ra, és vannak, akik szerint a nyomtató is elengedhetetlen, és egyes fázisok végzése offline (rajzolás, számológép, stb) sokat segíthet a koncentráció fenntartásában. Ha érzékeny adatokkal dolgozunk, jól jöhet egy iratmegsemmisítő is.

 

Mire kell figyelni a szék és a számítógépasztal választásánál?

A széknél arra kell figyelni, hogy minőségi legyen, akár a fejünket is tudjuk a támlán pihentetni, leérjen a lábunk és a kezünket is kényelmesen tudjuk támasztani.

Egy minőségi székhez pedig megfelelő asztalra is szükség van: fontos, hogy ne zavarja a lábainkat, azokat kényelmesen el tudjuk helyezni alatta. Fontos, hogy az asztallap a mi magasságunkhoz legyen igazítva, és ne feledkezzünk el arról sem, hogy megfelelő szögből nézzük a monitort. Ez azt jelenti, hogy nem szabad lógatni a fejünket, és mindenképp egyenes derékkal kell ülnünk.

 

Milyen áron lehet számítógépasztalt venni?

A legolcsóbb íróasztalok már 10.000 Ft-ért kaphatók újonnan, de egy home office minden bizonnyal nem csak néhány napra szól. Ha minőségi termékeket vásárolunk, elsőre lehet, hogy egy vagy két heti fizetésünket erre kell, hogy szánjuk, de hosszabb távon ez mindenképp megéri: hiszen az egészségünknél nincs nagyobb érték.

20.000 Ft-os árkategóriában már sokkal profibb darabokat kaphatunk, de mivel egy olyan munkadarabról beszélünk, amely előtt heti több tucat órát töltünk el, könnyen lehet, hogy hónapokig vagy évekig (hiszen ki tudja, mennyire lesz elterjedt a home office a jövőben), érdemes lehet a legjobbak közül választani. Néhány tízezer forintért a legtöbb igényt kielégítik a számítógépasztalok.

Ha design, antik hatású, mangó- és rózsafa modellekben is gondolkodunk, a határ a csillagos ég felé közeledik, több modell kétszázezer forint felett érhető csak el, és létezik félmillió forint feletti árú asztal is.

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :