Home / Tesco termékek / Tesco gyümölcs daráló kínálata

Tesco gyümölcs daráló kínálata

img

Könnyítsd meg a munkát az alma, körte, szilva és egyéb keményebb húsú gyümölcs előkészítését a préseléshez, gyümölcslé készítéséhez.  Itt bemutatjuk a Tesco gyümölcs daráló kínálatát és további típusokat.

 

 

Tesco gyümölcs daráló kínálata

Az áruházban különböző márkák, különböző típusú gyümölcs darálók kaphatóak. Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Túl sok információt nem találni a tesco gyümölcsdarálókról, érdemes böngészni az akciós újságokat. Mutatunk további népszerű gyümölcsdaráló készüléket:

 

Güde 30010 Kézi gyümölcsdaráló OM 15

Güde 30010 Kézi gyümölcsdaráló OM 15
10/10 Értékelés
  • nagyon stabil felépítés
  • 15 l-es rozsdamentes tölcsér
  • Alumínium présgörgők
  • Nagy kézikar az erőátvitelhez
  • Tölcsér méretei: 340 x 440 mm
  • Űrtartalom: 15 l
  • Méretek: 1.000 x 530 x 295 mm
  • Nettó súly: 12 kg
  • Bruttó súly: 13,3 kg

 

 

Ha pálinka, akkor gyümölcsdaráló

Miért akarna bárki gyümölcsöt darálni? A kérdésre talán a legjobb válasz szintén egy kérdés: miért akarna bárki pálinkát inni? Az utóbbira pedig itthon kár is válaszolni, hiszen a legtöbben tudjuk. De hiba lenne azt gondolni, hogy csak pálinka készítésére használható egy gyümölcs daráló.

Céklát vagy répát darálni vagy reszelni sokkal egészségesebb (és alkoholmentes) italok készítésére is ajánljuk. És pontosan miben, hogyan segíthet egy gyümölcsdaráló? Kitérünk a legfontosabbakra.

 

Cefre alapanyag készítő?

A gyümölcs darálóval néha ezen a néven találkozhatunk. Ezt a gépet megtaláljuk háztáji gazdaságokban, termelőknél, akár önkormányzatoknál is. 2010 óta, az otthoni (legális) pálinkafőzés kezdete óta valószínűleg még népszerűbbek ezek a gépek.

Fontos tudni, hogy a hagyományos daráló csonthéjas magos gyümölcsök aprítására nem alkalmas, tehát cseresznyét, szilvát, kajszi- és őszibarackot nem szabad megpróbálni aprítani vele.

A gépek igen kicsi, de nem teljesen apró darabokra vágja a gyümölcsöket: ez azért így lett kialakítva, hogy a gyümölcsök cukortartalma a legjobban tudjon átalakulni alkohollá.

 

Mit kell tudni a gyümölcs daráló használatáról?

Szerencsére nem kell óriási tudomány vagy PhD fokozat a gépezet irányításához: az aprítók egyszerűek és legtöbbjük jól ki van dolgozva. Egyszerűen a gép tölcsérébe (garatjába) kell öntetnünk a gyümölcsöt, majd vagy kézi erővel kell ledarálnunk őket, vagy a beépített motor végezheti el számunkra ezt a munkát.

A használat után ki kell tisztítani, erre nincs szükség másra, mint egy slagra és egy gyors átmosásra. Ezt azonban soha ne felejtsük el, hiszen hiába nagy a végül elkészült pálinka alkoholtartalma, a higiéniáról nem szabad elfeledkezni. Egyes baktériumok csökkenthetik az alkoholtartalmát, mások akár tönkre is tehetik a cefrét.

 

Mennyibe kerül egy gyümölcs daráló?

A skála egészen széles: egyes konyhai darabok már néhány ezer forintért megvásárolhatók, amelyek gyümölcs daráló néven futnak, de ezek funkciója természetesen egészen más, mint amiről eddig szó volt.

A nagyobb készülékek árai egy-két-három tízezer forintosak kézi darálás esetén, míg egy daráló motorral már több százezer forintokban kell gondolkodnunk.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :