Home / Tesco termékek / Kerti játszóház a Tesco kínálatában

Kerti játszóház a Tesco kínálatában

img

A kerti játszóház egyre népszerűbb választás a szülők körében, amikor a gyerekek szórakoztatásáról van szó. Hiszen mi lehetne jobb, mint a saját házukban és kertjükben játszani, miközben biztonságban vannak, és a szülőknek sem kell aggódniuk?

 

 Népszerű kerti játszóházak:

 

Első kerti játszóházam - 106 x 98 x 90 cm

Szórakozzatok a kertben ebben a vidám, színes műanyag házikóban! Az Én Első Kerti Játszóházam egy masszív és tartós kerti játékház, amelyben akár három gyermek is kényelmesen elfér egyszerre.

A házikó nyitható ajtókkal és ablakokkal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a kertedbe.

 

 

Timeless Tools fa Játszóház homokozóval és árnyékoló tetővel

Ez a fa játszóház árnyékoló tetővel és homokozóval garantáltan szórakoztató lesz a gyerekek számára. Két részből áll: egy árnyékoló ponyvával ellátott házikóból, amely megvédi a gyerekeket a napsütéstől, és egy kihúzható homokozóból, amelynek ülődeszkája van mind a 4 oldalán.

A házikót kerítés veszi körül három oldalról, a negyedik nyitott az egyszerű közlekedéshez. Helytakarékos kialakítása miatt a homokozó a ház alá tolható, amikor nem használják. A szerkezet könnyen mozgatható a házikó két sarkán található kerekekkel.
 

 

 

Még több játszóház itt

 

 

Kerti játszóház Tesco

Itt bemutatjuk a választékot. A pontos árakat, az újabb termékmodelleket és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  a kerti játszóházak a Tesco-ban időszakosan kaphatóak, a termékek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért és a legújabb modellekért tájékozódj az üzlet akciós katalógusaiban: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós katalógus itt >>>

 

Miért érdemes beszerezni egy kerti játszóházat?

A kerti játszóházak több előnyt is kínálnak:

 1. Biztonság: A gyerekek a saját kertjükben játszanak, így a szülők nyugodtan dolgozhatnak, főzhetnek vagy pihenhetnek, miközben a gyerekek szórakoznak.
 2. Kreativitás és fantázia: A játszóházakban a gyerekek szabadon engedhetik a fantáziájukat, és különböző játékokat találhatnak ki.
 3. Szociális készségek fejlesztése: A kerti játszóházak lehetőséget adnak a gyerekeknek, hogy barátaikkal és testvéreikkel játsszanak, így fejlődnek a kommunikációs és együttműködési készségeik is.
 4. Testmozgás: A játszóházakban töltött idő alatt a gyerekek sokat mozognak, amely hozzájárul az egészséges életmód kialakításához.

 

 

Milyen típusú kerti játszóházak közül választhatok?

A kerti játszóházaknak számos típusa létezik, amelyek közül választhatunk:

 1. Fából készült játszóházak: A fából készült játszóházak meleg, természetes megjelenést kölcsönöznek a kertnek. Általában könnyen összeszerelhetők, és hosszú távon is jó állapotban maradnak.
 2. Műanyag játszóházak: A műanyag játszóházak könnyűek és könnyen tisztíthatók. Számos színben és formában kaphatók, így minden gyermek megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.
 3. Felfújható játszóházak: A felfújható játszóházak könnyen tárolhatók és szállíthatók, így ideálisak olyan családok számára, akik gyakran utaznak vagy kevés helyük van a kertben. Ezek a játszóházak többnyire színesek és vidám mintákkal ellátottak, ami vonzóvá teszi őket a gyerekek számára. 4. Fémvázas játszóházak: A fémvázas játszóházak tartósak és időjárásállóak, így hosszú távon is megőrzik szépségüket. Többnyire kombinálják őket más anyagokkal, például műanyaggal vagy fával a különböző játékelemek kialakításához.

 

 

Mire figyelj oda a kerti játszóház kiválasztásakor?

A tökéletes kerti játszóház kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a következő szempontokat:

 1. Biztonság: Ellenőrizd, hogy a játszóház megfelelően rögzíthető-e a talajhoz, és hogy az anyagok nem mérgezőek vagy veszélyesek a gyerekek számára.
 2. Méret: Válaszd ki a kertedben rendelkezésre álló területnek megfelelő méretű játszóházat. Ügyelj rá, hogy legyen elég hely a gyerekek számára a játékhoz és a mozgáshoz.
 3. Tartósság: Válassz olyan anyagokból készült játszóházat, amelyek hosszú távon is ellenállnak az időjárás viszontagságainak.
 4. Design: Válassz olyan játszóházat, amely illeszkedik a kerted stílusához és a gyerekek ízléséhez.
 5. Játékelemek: Gondolj arra is, hogy milyen játékelemeket szeretnél a játszóházban (pl. csúszda, mászóka, homokozó), és válassz ennek megfelelően.

 

 

Gyakran ismételt kérdések a kerti játszóházakkal kapcsolatban

Hogyan ápoljam a kerti játszóházat?

A játszóház karbantartása nagyban függ az anyagától:

 • Fából készült játszóház esetén érdemes évente egyszer vagy kétszer átnézni a felületet, és szükség esetén újrafesteni vagy lakkozni.
 • Műanyag játszóházakat rendszeresen tisztítsd le nedves ruhával vagy enyhe tisztítószerrel. Ügyelj arra, hogy ne használj túl erős vegyszereket, amelyek károsíthatják a műanyagot.
  • Felfújható játszóházaknál fontos, hogy a levegőnyomást rendszeresen ellenőrizd, és szükség esetén utántöltsd. Tartsd tisztán a felületét enyhe tisztítószerrel és vízzel.
  • Fémvázas játszóházak esetén időnként ellenőrizd a csavarok meghúzottságát, és szükség esetén kenj be a mozgó alkatrészeket. A rozsdásodás megelőzése érdekében évente egyszer át kell festeni a fém részeket.

 

 • Mennyibe kerül egy kerti játszóház?

  A kerti játszóházak ára nagyban függ a mérettől, az anyagoktól és a beépített játékelemektől. Az egyszerűbb műanyag vagy felfújható modellek általában 10 000 Ft-tól elérhetők, míg a nagyobb, fából készült és fémvázas játszóházak ára 30 000 Ft és 300 000 Ft között mozoghat.

 •  

Hol érdemes elhelyezni a kerti játszóházat?

A játszóház elhelyezésekor több szempontot is figyelembe kell venni:

 1. Biztonság: Ügyelj arra, hogy a játszóház stabil alapra kerüljön, és távol legyen olyan veszélyes tárgyaktól, mint a szerszámok vagy a vegyszerek.
 2. Napfény és árnyék: Próbáld meg úgy elhelyezni a játszóházat, hogy a gyerekek napközben is élvezhessék a napfényt, de legyen elég árnyék a túlzott napsugárzás ellen.
 3. Közelség: A játszóház legyen a házhoz közel, hogy a szülők könnyen láthassák és hallhassák a gyerekeket játszani.
 4. Távolság más játékoktól: Ha van más játék a kertben (pl. trambulin, hinta), ügyelj arra, hogy a játszóház ne legyen túl közel hozzájuk, elkerülve a baleseteket.

 

 

Tippek a kerti játszóház használatához

 1. Személyre szabás: Engedd meg a gyerekeknek, hogy személyre szabják a játszóházat pl. matricákkal, festéssel vagy saját kézzel készített tárgyakkal. Ez segít abban, hogy a gyerekek még jobban érezzék magukat a saját kis birodalmukban.
 2. Rendszeres ellenőrzés: Ellenőrizd rendszeresen a játszóház állapotát, hogy időben észrevegyél bármilyen esetleges kárt vagy veszélyes helyzetet.
 3. Változatos játékok: Biztosíts változatos játékokat és eszközöket a játszóházban, hogy a gyerekeknek mindig legyen új és érdekes dolog, amivel foglalkozhatnak.
 4. Szabályok: Állapodj meg a gyerekekkel néhány alapszabályban a játszóház használatával kapcsolatban, például hogy vigyázzanak a játékokra és egymásra, vagy hogy ne viselkedjenek agresszívan a játszóházban.
 5. Baráti összejövetelek: Hívd meg a gyerekek barátait a játszóházba, hogy együtt játsszanak, és közben fejlesszék a szociális készségeiket.

 

A kerti játszóházak kiváló lehetőséget nyújtanak a gyerekek számára a szórakozásra és a fejlődésre, miközben a szülők nyugodtak lehetnek afelől, hogy a gyerekek biztonságban vannak a saját kertjükben.

A játszóházak kiválasztásánál figyelembe véve a méretet, az anyagokat, a design-t és a biztonsági szempontokat, minden bizonnyal megtalálod a tökéletes játszóházat a családod számára.

Ne felejtsd el, hogy a játszóházak karbantartása és a változatos játékok biztosítása növeli a gyerekek érdeklődését és örömét a játszóházban töltött idő alatt.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco online újság itt >>>

 • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :