Home / Tesco termékek / Tesco kocsibeálló választék

Tesco kocsibeálló választék

img

Ha nem rendelkezel azzal a luxussal, hogy minden este garázsban parkold le az autódat, a kocsibeálló nagyszerű megoldás lehet.

 

Népszerű kocsibeállók

Ezek is érdekelhetnek:

 

Palram Atlas 5000 fedett kocsibeálló

fedett kocsibeálló

Kattints ide az aktuális árért

Modern, tágas és elegáns kocsibeálló, amelyet Ön is képes egyetlen nap alatt önállóan felépíteni, köszönhetően a Palram cég okos technológiájának.

Még több kocsibeálló itt >>>

 

 

Kocsibeálló Tesco

A nagyobb Tesco áruházak kínálatában időszakosan megtalálhatjuk a kocsibeállókat is. Bővebb információt találhatunk az aktuális akciós újságokban.

 

 

Miért van szükség kocsibeállóra?

Az autóbeálló rengeteg előnnyel jár.

 

Tisztán tartja az autót

A kocsibeálló megvédi járművünket az esőtől. Ennek eredményeként nem kell olyan gyakran mosni. Néhány oldalfalú modell megvédi az autót az esőtől és a portól.

 

Távol tartja az autót a szélsőséges időjárástól

A kocsibeálló védi az autót a szélsőséges időjárástól. Ha eső és törmelék van a levegőben, a kocsibeálló megakadályozza, hogy az autóra szálljon.

 

Megvédi a Naptól

A kocsibeálló tulajdonának elsődleges oka az, hogy távol tartja járművünket a naptól. Nincs is rosszabb, mint beszállni egy autóba, amely órákon át sütött a nap a déli hőségben.

Amellett, hogy az autó belseje kellemetlenül felmelegszik, a nap UV -sugarai is károsítják a festéket. Az UV -sugárzásnak való több éves expozíció tompítja a fényezést, tönkretéve az autó viszonteladási értékét.

 

Fenntartja az autó viszonteladási értékét

A kocsibeálló használatával megóvhatjuk az autó viszonteladási értékét.

A tiszta megjelenésű, kifogástalan festésű autó mindig magasabb viszonteladási árat von maga után, mint egy egész életében a napon álló autó.

 

 

Milyen méretű kocsibeállóra van szükségem?

A kocsibeállók általában egy- vagy két beállósak. A dupla kocsibeálló lényegesen többe kerül, és kétszer több helyet foglal el.

Számos autóbeálló -konfiguráció létezik. Szabványos egy- és kétágyas kocsibeállókat, majd dupla, egy-állományos kocsibeállókat, amelyek lehetővé teszik a járművek fej-fej melletti parkolását.

 

Melyik a legjobb szín a kocsibeállóhoz?

Azt javasoljuk, hogy világos színt válassz a kocsibeálló tetejére. A világos színek tükrözik a napfényt, megakadályozva a felhalmozódást a kocsibeálló alatt.

A sötét színek jó választás, ha olyan területeken él, ahol sok hó esik. A sötét szín elnyeli a napfényt, elősegíti a hó olvadását a tetőn.

 

Mekkora a kocsibeálló szerkezetek szabványos magassága?

A legtöbb kocsibeálló 210 és 350 cm közötti magasságú, a kialakítástól függően. A lapos tetős kocsibeállók jellemzően alacsonyabbak, mint a vázas kocsibeállók. Az A-keretes tetők lehetővé teszik a tárolást a kocsibeálló tetején, és lehetővé teszik az eső könnyű lefolyását is.

 

Melyek a kocsibeállók típusai?

Kétféle autóbeálló létezik, állandó és félig állandó épületek. Az állandó szerkezet betonalaphoz van rögzítve, a félig állandó opció lehetővé teszi a lebontását, és nem kell tökéletesen sík felületre felállítani.

A rögzített szerkezetek azonban a jobb megoldás a lakástulajdonosok számára. Ha kocsibeállót adunk hozzá az udvarhoz, akkor növelhetjük ingatlanunk értékét. 

Ha lakást, házat bérelsz, a hordozható kocsibeálló védelmet nyújt a jármű számára, és magaddal viheted, amikor elköltözöl.

  • Rögzített szerkezetek – A rögzített kocsibeállók némileg eltérő tervezési dinamikával rendelkeznek, mint az összecsukható kocsibeállók. A legtöbb állandó kocsibeálló acélszerkezettel rendelkezik a kerethez és a tetőhöz vagy az oldalfalakhoz. Az acél a legjobb védelmet nyújtja a járműnek az időjárás viszontagságaival szemben. Az állandó szerkezetek általában jobb szélállósággal rendelkeznek, és képesek kezelni a hóterhelést.
  • Összecsukható kocsibeálló – Az összecsukható kocsibeálló kiváló választás azoknak, akik házat bérelnek, vagy azoknak a járműtulajdonosoknak akik nyaralójukba költöznek hosszabb nyaralás céljából. Ezek az egységek összecsukhatók, és két ember elegendő beállítani őket, és körülbelül négy -hat óráig tart befejezni a munkát. Az összecsukható kocsibeállók jellemzően acélvázakkal és anyagborítással rendelkeznek; a burkolat vízállóságot és szélállóságot kínál, de nem bírja a hóterhelést vagy a szélsőséges időjárási eseményeket, amikor túl erős a szél. Az összecsukható kocsibeálló nagyszerű választás ideiglenes épületekhez, vagy az ország kevésbé szeles területein való használatra, ahol a szélsőséges időjárás nem jelent veszélyt.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :