Home / Tesco termékek / Fürdőszoba személymérleg Tesco (+Tippek a választáshoz)

Fürdőszoba személymérleg Tesco (+Tippek a választáshoz)

img

Szeretnél többet megtudni egy fürdőszoba mérlegtől, mint a súlyod, akkor válassz egy személymérleget. A jó hír, hogy akár a Tesco áruházak kínálatában is találhatunk ilyen készülékeket.

 

Fürdőszobai személymérleg Tesco

A Tesco testsúly és testöszetétel mérő készülék választékát szinte állandóan megtaláljuk a polcokon. Az akciók és a választék időszakosan változnak, ezért nehéz lenne itt felsorolni a lehetőségeket. Bővebb információt találhatunk az aktuális akciós újságokban.

 

 

Népszerű termékek 

Beurer BF720 személyes diagnosztikai mérleg

baurer személyi mérleg

Kattints ide az aktuális árért

Diagnosztikai és analitikai eszköz a testtömeg, az izom, a testvíz, a csonttömeg, az aktív és a bazális anyagcsere és a BMI mérésére.

  • 8 személy számára tárolható adatok
  • okostelefonnal összeköthető
  • Max. teherbírása 180 kg-ig terjed.

 

Sencor SBS 113SL személyi mérleg

Sencor SBS 113SL személyi mérleg

Aktuális ár

A Sencor személyi mérlege másodpercek alatt elvégzi a súlymérést. Ez a típus az alap súlymérés funkciót végzi el. Amennyiben csak a testsúlymérésre tervezel készüléket választani, ez a modll remek választás.

  • Teherbíróképesség: 150 kg
  • A kijelző 74 x 28,5 mm

Bővebben >>>

 

Még több személyi mérlegért kattints ide >

 

 

A fürdőszoba mérlegekről is érdemes néhány szót ejteni

Bizonyos termékek nem helyettesíthetők applikációkkal és végigkísérték és végigkísérik az életünket az utóbbi néhány évtizedben. Ilyen személymérleg vagy fürdőszoba mérleg is.

Azt is érdekes hozzátenni, hogy míg egyes eszközeink egészen megváltoztak (gondoljunk egy [vezetékes] telefonra 1990-ben és egy átlagos okostelefonra idén), mások alapjában véve maradtak ugyanolyanok. Az autók is (inkább) ilyenek, a mérlegek pedig nagyon is.

 

Többet tud a mai alapszintű fürdőszobai személymérleg?

A válasz igen is és nem is. Vannak olyan mérlegek, amelyek egészen hasonlóak a régebbi, analóg mérlegekhez, igaz, manapság a digitális mérleg az új standard. Ezeket általában úgy tudjuk bekapcsolni, hogy megérintjük őket a lábujjunkkal vagy talpunkkal, majd készen is állnak a mérésre.

Ezeken nagyobb méretű LCD kijelzőket találunk, hiszen 1,5 – 2 méteres távolságból le kell, hogy tudjuk olvasni az értékeket. Amint leszállunk róla, általában automatikusan lenullázódnak, majd néhány (sokszor 10) másodperc után jön a kikapcsolás.

Ez a mai legalapvetőbb modell – bár a technológia más, az alapvető, hasznos funkciók azonosak a több évtizeddel előttük járókkal.

 

Mi mást csináljon egy fürdőszoba mérleg?

Sokakban, főleg az idősebbekben fel is merül, hogy mi mást csináljon egy mérleg!? Vannak, akik talán emlékeznek arra, hogy hasonló kérdést sokan feltettek a 2000-es évek elején: minek fényképezőgép egy (mobil)telefonra!?

Az ún. személyi fitnesz mérlegek a test zsír- és víztartalmát is mérnek, például BIA (bioelektromos impedancia analízis) elv alapján.

Ettől nem kell megijedni, úgy működik, hogy a mérőműszer gyenge elektromos áramot vezet végig a testen, ezután kiértékeli az impedanciát (ez az elektromos ellenállás), amelyből a víz- és zsírarányra lehet igen jól következtetni. Kis extra lehet, hogy memóriával is rendelkezik a készülék és el tudja menteni az adatokat (a súlyt, a vizet és a zsírarányt), több személy részére is.

 

Tovább is van?

Igen, magasabb árkategóriában olyan profibb eszközöket is találunk, amelyek mérik a testzsírt, a zsigeri zsírt és a testtömeg indexet is és testösszetétel-mérést is végez. Sőt, egyes ilyen eszközök képesek nyugalmi anyagcsere kijelzésére, vázizom szerkezet százalékérték kijelzésre és kiértékelésre is.

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :