Home / Tesco termékek / Tesco takaróponyva kínálata

Tesco takaróponyva kínálata

img

Gépkocsink, vagy egyéb eszközeink védelmében jó szolgálatot tehet egy erős, kimondottan erre a célra készített takaróponyva. Érdemes közülnézni a Tesco áruházak kínálatában is.

 

 

Takaróponyvák különböző méretben és színben

Itt bemutatunk népszerű takaróponyvákat, melyeket széles választékban, különböző méretben és színben is beszerezhetünk online.

 

 

KépTermékElőnyökÁr
 

Ponyva, kék 3x4 m, 60gr/nm

Ponyva, kék 3×4 m, 60gr/nm

Ponyva, kék 3×4 m, 60gr/nm (A névleges mérettől a valós méreteltérés akár 5% is lehet.) 

Kattints ide az aktuális árért
Ponyva, zöld 3x4 m, 90gr/nmPonyva, zöld 3×4 m, 90gr/nm

Ponyva, zöld 3×4 m, 90gr/nm (A névleges mérettől a valós méreteltérés akár 5% is lehet.) 

Kattints ide az aktuális árért
Ponyva, ezüst 4x5 m, 120gr/nm
Ponyva, ezüst 4×5 m, 120gr/nm

Ponyva, ezüst 4×5 m, 120gr/nm (A névleges mérettől a valós méreteltérés akár 5% is lehet.) 

Kattints ide az aktuális árért
STR Str autóponyva kék s - 406x165x119cmSTR Str autóponyva kék s – 406x165x119cm
  • STR autóponyva
  • Szín: kék
  • Méret: S – 406x165x119cm
  • Anyaga: PE
  • több méretben is elérhető
Kattints ide az aktuális árért

 Még több takaróponyva

 

 

Takaróponyva vagy garázs?

Legyen szó új autóról vagy egy egy-két évtizedes szívünkhöz nőtt verdáról, nem szeretnénk, ha idő előtt tönkremenne: természetesen igyekszünk vigyázni rá, amennyire csak lehet. De az ország nagy részén a garázsok nagyon nehezen hozzáférhetők és / vagy rendkívül drágák. Az ideális megoldás a fűtött garázs, és sokan a fűtetlen garázsban is ajánlanak „meleg ruhákat” autónknak. A megfelelő takaróponyva sokban segíthet.

 

Elég a nejlon ponyva?

A rövid válasz: egyáltalán nem. Ugyanúgy, ahogy mi sem nejlonba takarózunk, az autónknak sem ez a kedvenc anyaga. Legyen szó a szabad levegőről vagy egy fűtetlen garázsról, a nejlon ponyva nem fog segíteni, sőt, egyesek szerint káros is. Ennek elsősorban a szellőzés hiánya az oka: a pára bent ragad a nejlon és az autó között, amely semmiképp sem szerencsés.

 

Mire kell figyelni egy takaróponyva kiválasztása esetén?

A szellőzést már említettük: ennek kötelező utánanézni. Nem megfelelő szellőzéssel egy takaróponyva sem tud igazán segíteni.

De a pára nem az egyetlen veszély: egész évben számíthatunk esőre, esetleg leszakadó ágakra, nyáron UV sugárzásra, télen pedig hóra és jégre is.

A legtöbb ponyva nem tud teljes védelmet nyújtani (nagyobb) jégeső esetére, de ezen kívül minden veszélyforrást kivédenek: lélegző anyaguk miatt kiválóan szellőznek, alattuk így nincs párásodás vagy éppen jegesedés, nem kopnak és a jó minőségű darabokat úgy tudjuk az autónkra rögzíteni, hogy nagyobb szelek sem fújják el.

De még olyan ponyva is létezik, amelyik jégeső ellen is véd, méghozzá inkább ötletesen, mint high-tech jellegű okos technológiával: a ponyva felső részébe olyan habanyag kerül, amely felfogja a jégdarabok becsapódását.

 

Léteznek egyedi takaróponyvák is?

Manapság szinten mindenből vannak már egyedi darabok. Akkor lehet érdemes méretre készíttetni takaróponyvát, ha teljesen egyedi az autónk. Ez persze elég valószínűtlen, de könnyebben lehetséges, hogy a karosszériánk egyedi díszítést kapott vagy még egyszerűbb esetben nem szeretjük levenni a tetőcsomagtartót minden egyes alkalommal.

Ez utóbbi is azzal jár, hogy a normál méretű ponyva nem záródik megfelelően.

 

 

Takaróponyva Tesco kínálatában

Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet. Az aktuális árakért érdemes figyelni a Tesco akciós katalógusokat.

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :