Home / Tesco termékek / Tesco jelmez választék

Tesco jelmez választék

img

Irány egy jelmezes parti, farsangi buliba készültök? Engedd szabadjára a fantáziádat, hiszen a férfiak, nők, gyerekek és a házi kedvenceink számára készült jelmezek széles választéka között válogathatunk már az áruházakban is.

Legyen az a gyemeked kedvenc szuperhőse (Marvel, amerika kapitány), királylány (jégvarázs), vagy egy unkornis jelmez, érdemes körülnézni a Tesco kínálatában is.

 

Tesco jelmez

Tesco jelmez árak: Az árak / akciók és a kínálat időszakosan változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Tesco online katalógus >>>

Nem titok, hogy a gyerekek imádják a díszes ruhákat és a divatos jelmez ruháikban képesek lesznek átalakulni az összes kedvenc karakterükké. Akár orvos, akár a Marvel szuperhős, akár a Disney Elsa akar lenni, már mindent megtalálhatunk az áruházak kínálatában.

Szinte minden korosztálynak és minden alkalomra – legyen szó barátjának jelmezes születésnapjáról, vagy tervezzen egy show-t a karácsonyi partin, vagy a farsangi mulatság. Szárnyalhat a fantáziánk.

 

 

Jelmez ötletek farsangra, szülinapokhoz és más összejövetelekhez

A partykellékek széles kínálatával vár a Tesco, ezek között megtaláljuk a különböző témájú jelmezeket is. Például a népszerű

 

Marvel Amerika kapitány jelmez szett

mikulás jelmez tesco

Elsa jelmezelsa jelmez tesco

Amerika kapitány jelmez

amerika kapitány jelmez tesco

 

 

Szerezd be a kedvenc jemezedet online, kényelmesen otthonról

 

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :