Home / Tesco termékek / Tesco kukta – kényelmes és gazdaságos főzés otthon

Tesco kukta – kényelmes és gazdaságos főzés otthon

img

A kukta egy elengedhetetlen konyha edény, amely segít időt megtakarítani a főzés során. Ma már különféle típusú kukta főzők állnak a rendelkezésünkre, legyen az elketromos, alumínum, de talán a legnépszerűbbek a rozsdamentes acélból készült fajták.

Egy ilyen nagy népszerűségnek örvendő konyhai kiegészítőt a legtöbb hipermarketben is beszerezhetünk, többek között a Tesco kukta kínálata is előttünk áll.

 

 

Tesco kukta kínálata

Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni a Tesco akciós katalógusokat.

 

Banquet kukta 7 l

teso kukta a kényelmes főzéshez

Kiváló minőségő nemesacél főzőedény. Masszív fogantyúkkal és vastag szendvicstalppal van ellátva. Minden típusú – gáz, elektromos, kerámia és indukciós tűzhelyre is alkalmas.

Kválóan alkalmas ételek főzésére, illetve párolására. A fazék biztisítja a magasabb forráspontot alacsonyabb hőmérséklet mellett, energiát takarít meg és csökkenti a főzési időt. Használata egyszerű és biztonságos, nagy a megbízhatósága.

A fedője két szelepet tartalmaz: az egyik a fő üzemi szelep, a másik a biztonsági segédszelep. Ennek köszönhetően a kukta maximálisan biztonságos.

  • térfogat: 7 liter
  • fogantyúk anyaga: rozsdamentes acél
  • fedő anyaga: rozsdamentes acél/műanyag
  • átmérője: 18,5 cm, felső átmérője: 20,8 cm, falvastagsága 0,6 cm

Vásárold meg online:

 

Hasonló népszerű termékek, amik téged is érdekelhetnek: [wptb id=4051]

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :