Home / Tesco termékek / Straus benzinmotoros fűkasza a Tesco kínálatában

Straus benzinmotoros fűkasza a Tesco kínálatában

img

A nehezenhozzáférhető helyeken, vagy ahol már a fűnyíró traktorok sem tudnak elközlekedni, ott jl jön egy benzinmotoros fűkasza. A Straus márka terméke a Tesco kínálatában is megtalálható.

 

 

Straus benzinmotoros fűkasza tesco

Az áruházban különböző márkák, különböző típusú termékei kaphatóak. Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

straus benzinmotoros fűkasza
52 cm^3, 3 LE

Kattints ide hasonló termékekért

 

 

Milyen fűnyírási feladatra a legalkalmasabb a benzinmotoros fűkasza?

A fű nyírása a legtöbbeknek valamelyest kellemetlen, repetitív munka, bár vannak, akik ebben is nagy örömet tudnak találni. Míg a legkisebb területekre a kézi eszközök, mint a sarló vagy a kasza lehetnek a legjobb megoldások, nagyobb területeket általában fűnyíróval, míg egészen nagyokat fűnyíró traktorral szoktak nyírni.

A kisebb, nehezebben hozzáférhető részekhez azonban fűszegélynyíró vagy fűkasza lehet az ideális és ez utóbbi akár közepes vagy nagy területekkel is meg tud birkózni.

 

Mikor érdemes fűkaszában gondolkodni?

Nem véletlenül van ennyi különbözőféle eszköz területtisztítása. A nagyobb, erősebb, esetleg akár térdig vagy térd fölé érő gyomokat, gyomnövényeket legjobban egy fűkaszával lehet „elintézni”. Ugyanez a helyzet nagyon sűrű, füves területeken és olyan gyomok esetében, amelyek nagyon gyorsan nőnek – vagy mi nem érünk rá túl gyakran „foglalkozni” velük.

A fűkaszák egyre népszerűbbek manapság, és ez nem véletlenül van így. Míg nem is olyan régen ez egy inkább profi munkaeszköz volt, amit kertrendezéssel foglalkozó cégek alkalmaztak, manapság egyre gyakrabban találjuk meg ezt az eszközt magánemberek otthonában is, akik nem pénzkeresésre vagy ipari munkára, hanem saját portájuk rendbetartására használják.

 

Elektromos vagy benzines?

Az elektromos készülékek egyre inkább teret nyernek az egész világon, azonban bizonyos eszközöknél jelenleg jobban megéri a benzines verzió. Elektromos rakétakilövésről még szó sincs, ennél azonban jóval előrébb járnak a fűkaszák: az elektromos verzió lehet jobb választás igen kis terület megmunkálásához, legalábbis a nagy teljesítményű változatot.

A benzines motoros fűkaszák sokszor olcsóbbak, mint az elektromos változatok, gyakran erősebbek (nagyobb a teljesítményük), így elbírnak a „makacsabb” gyomokkal is, azonban itt természetesen kevésbé környezetkímélő és magasabb zajszintű modellekben gondolkodhatunk, amelyeknél valamennyi karbantartás szükség. Kábelre nincs szükség, de benzinre, esetlegesen üzemanyag bekeverésre igen.

 

Mennyi ideig bírja egy fűkasza?

Amikor kerti gépet választ az ember, fontos, hogy hosszabb távra gondolkodjon. Lehet, hogy egy drágább darab hosszú évekre vagy akár évtizedekre velünk marad és megkönnyíti az életünket. A választás előtt mindenképp tájékozódjunk, hogy a fűkasza a legmegfelelőbb eszköz számunkra és hogy milyen modell lesz a legalkalmasabb segítőtárs.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :