Home / Tesco termékek / Laptop táska a Tesco kínálatában

Laptop táska a Tesco kínálatában

img

Legyen veled az „irodád” mindenhol, szállítsd a laptopodat biztonságban egy laptop táskában. A készüléked biztonságos hordozhatósága érdekében már a nagyobb üzletláncokban is beszerezhetünk laptop táskákat. Itt bemutatjuk a népszerű típusokat.

 

 

Laptop táska Tesco

Az áruházban különböző márkák, különböző típusú termékei kaphatóak. Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Érdemes figyelni a lehetőségeket a Tesco akciós újságokban.

 

Népszerű laptop táskák

 

TOO Notebook táska – 15.6″ – Fekete-Fehér

Időtlen elegancia és skandináv egyszerűség. Az TOO egy igazán praktikus táska, egy nagyobb méretű laptop mindennapos szállításához – maximum 15″-ig.

Kattints ide az aktuális árért

 

Promate TRADE 2 Vintage stílusú laptop hátizsák több cipzárral és kiegészítő zsebekkel 15.6″ méretig

Retro hátizsákos modellekkel kialakított Drake-2 modern, régi iskolai hangulattal.

Kattints ide az aktuális árért

 

TOO Notebook Casual táska – 15.6″ – Fekete HBSW027B156

Időtlen elegancia és skandináv egyszerűség. Az TOO egy igazán praktikus táska, egy nagyobb méretű laptop mindennapos szállításához – maximum 15″-ig.

Kattints ide az aktuális árért

Még több laptop táska >>>

 

 

Tényleg szükség van laptop táskára?

A 2020-as év tavasza rengeteg ember életébe elhozta a home office-t, de már ezelőtt is rendkívül elterjed volt a laptopok használata. Míg a laptopok, notebookok eredetileg egy szűk üzleti társadalom kellékei voltak, csakúgy, mint a mobiltelefon, ma már a világ minden táján, rengeteg háztartásban megtaláljuk őket. 2020-ban 218 millió új laptopot adtak el világszerte, e melett pedig 159 millió táblagépet és 78 millió asztali gépet.

Ez az eddigi legmagasabb szám, bár ezt talán leginkább a Covid-19-nek köszönhetjük, mert a tendencia 2011 óta csökkenő volt, a 2010-es évek közepén 20%-kal kevesebbet adtak el, mint 2011-ben. Ez a tendencia minden bizonnyal az okostelefonok előretörése miatt alakult így.

 

Hogyan szállítsuk a laptopunkat?

Ha csak a sarki kávézóba megyünk, hogy egy kávé mellett megírjunk néhány emailt (amikor mindez újra lehetséges lesz…), akkor akár kézben, a hónunk alatt is vihetjük a gépünket. Legalábbis egy verőfényes nyári napon, mert ha már esik az eső vagy erre is van esély, ez már abszolút nem a legjobb ötlet…

A hátizsák nem rossz megoldás, csak fontos, hogy ne a szendvicsünk vagy üdítőnk mellé helyezzük el, és ne feledkezzünk el a készülékről, amikor épp ledobnánk a hátizsákot a betonra.

Nem árulunk el nagy titkot, hogy az egyik legokosabb módja a laptop szállításának egy laptop táska.

 

Milyen funkciói vannak egy laptop táskának?

A nyilvánvaló laptop tárolás és szállítás mellett a laptop táska nem kell, hogy feltétlenül fekete legyen, ez lehet egy divatkiegészítő is: léteznek kék, piros, lila, design, mintás, virágos, több színű laptoptáskák is. Ha már sokan a telefonjukra is több egyedi tokot szereznek be, miért pont a laptop táskával történjen a kompromisszum az egyediség és divat témakörében?

Egyes modellek állványt is tartalmaznak, amelyek megkönnyíthetik a laptopunk (vagy MacBookunk) használatát.

 

Csak laptopot tároljunk benne?

Sok laptop táskának vannak telefon tároló részei is, és természetesen a laptop mellé kellemesen beférhet egy-két mappa vagy más üzleti iratok is.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :