Home / Tesco termékek / Távirányítós vonat a Tesco kínálatában

Távirányítós vonat a Tesco kínálatában

img

Korosztálytól függetlenül rajongunk a vonatokért. Gyermekeinket a vonatos játékok hosszan képesek lefoglalni, és élménydús kalandként élik meg a játékot. Távrányítós vonat a nagyobbaknak is remek kikapcsolódást jelenthet.  Itt bemutatjuk a népszerű játékkat.

 

 

Távirányítós vonat Tesco

Az áruházban különböző márkák, különböző típusú termékei kaphatóak. Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Érdemes figyelni a lehetőségeket a Tesco akciós újságokban.

 

Népszerű játék vonatok

Városi vonat játék gyerekeknek
 
Az elővárosi, városi vonat szabadon futó, nyitható ajtókkal rendelkezik. Mérete 45 cm, 3 éves kortól ajánlott kisfiúk részére.

Kattints ide az aktuális árért 

 

Klasszikus Vonat készlet 19db

Szállíts utasokat és rakományt a gőzmozdonnyal! A klasszikus vonat 19 darabos készlet síneket, egy gőzmozdonyt, két tehervagont és két személyszállító vagont találsz, amikből egy komplett szerelvényt lehet összerakni.

A vonatkocsikat könnyen egymáshoz lehet kapcsolni, a sínek egy mozdulattal összeilleszthetők, utána már csak be kell kapcsolnod a mozdonyt és a sínre tenned, hogy elinduljon a szerelvény. A klasszikus vonat 19 darabos készlet összesen 14 darab vasúti sínt foglal magában.

Kattints ide az aktuális árért

 

Játék vonatpálya,56 részes, elemes

Méret: 127.7 x 64 cm

Kattints ide az aktuális árért

Még több vonatos játék >>>

 

 

Milyen korosztálynak és miért érdekes egy távirányítós vonat?

Vannak olyan társasjátékok, amire azt írják, hogy 6-tól 99 éves korig ajánlott. Ez egy részről marketing fogás: tényleg van olyan, játék, amelyet egy 6 éves úgy tud élvezni, mint egy 82 éves? Más részről azonban lehet valós érv is: egy mesterien elkészített film (mint például a Forrest Gump) ugyanúgy lehetnek egy 10 éves, mint egy nyugdíjas kedvence. Mi a helyzet a vonatokkal?

 

Hány éves kortól indul a vonatok iránti érdeklődés?

Sok (inkább persze fiú) gyerek életében körülbelül egy éves kortól kezdődik a kisebb autók iránti érdeklődés, amelyet gyakran a nagyobb járművek (munkagépek, buszok, villamosok, stb.), majd a vonatok követnek.

Ez utóbbi sokszor az abszolút kedvenc marad a bölcsis időszakban, de nem halványul el teljesen sokáig, akár az általános iskola közepéig sem. Nem véletlenül népszerű például a Gyermekvasút Budapesten.

 

Mikor halványul el az érdeklődés a vonatok iránt?

Egy 14 éves tinédzser kedvenc elfoglaltsága valószínűleg nem egy vonatos könyv böngészése lesz, de (ismét, inkább a fiúkat) ebben a korban is lenyűgözheti egy függővasút, egy mágneses vagy egy expressz vonat. Összességében az is valószínűsíthető, hogy a legtöbben felnőtt korukban is a szívesebben utaznak síneken, mint kerekeken.

A városban és elővárosban a villamos, a metró és a HÉV gyorsabb, sosem ragad be a dugóba, és a sín járművein általában jóval nagyobb a hely és van valamilyen bája a sínen utazásnak, amely felnőtt korig sem halványul el sokszor.

 

Milyen vonatos játékok vannak?

Vannak Matchbox és más kisautó jellegű vonat modellek, de az igazi vonatos játékok természetesen azok, amelyek sínen haladnak. Létezik műanyag sínen haladó mindenféle méretben, fasíneken hasító mozdonyok és vagonok, régebbi modellek a sínbe vezetett áramon jutottak energiához, manapság inkább elemes vonatok „süvítenek” a játéksíneken.

A legutóbbi technológia pedig arra is képes, hogy akár távirányítóval is irányítsuk a vonatokat, például a legújabb DUPLO vonatot egy ingyenes applikációval, a telefonunkról. De nem ez az egyetlen távirányítós vonat lehetőség, a fasíneken közlekedő vonatoknál is létezik saját távirányító, amely akár hangot és fényt is ki tud adni.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :