Home / Tesco termékek / Tesco grill – Indulhat a kerti sütögetés.

Tesco grill – Indulhat a kerti sütögetés.

img

Itt találod a Tesco grill, grillsütő választékát. A pontos árakat és az aktuális akciókat a legfrissebb újságokban találhatjuk.

Tesco -ban a saját márkás termékek mellett más gyártók termékeit is kínálja. Lássuk is, itt részletesen bemutatjuk a legnépszerűbb típusokat:

 

Tesco grill

Tesco grill árak: Az árak és a kínálat időszakosan változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Az aktuális árakért érdemes figyelni az akciós katalógusokat: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

 

 

Mini grill tesco

mini grill tesco

Ár: 2790 Ft

Faszenes grill, könnyű súlyának köszönhetően könnyen mozgatható, praktikus darabja lehet konyhánknak. Kerek, zománcozott sütőeszköz, nagy családok hétvégi grillezéséhez is ideális, de kisebb háztartások is nagy hasznát veszik.

A formatervezett, mégis klasszikus sütő segítségével akár minden hétvégéje „grill”-hétvége lehet.

  • Könnyen mozgatható
  • Praktikus
  • Kerek, zománcozott sütőeszköz
  • Króm grill
  • magasság: kb. 43 cm
  • átmérő: kb. 32.5 cm

 

 

Kerti grillsütő tesco – „gömbgrill”

kerti grillsütő tesco

Ár: ~14000 Ft

mérete: 54,5 x 53,5 x 96 cm

Könnyen szállítható tesco grillkocsi.

 

Tesco grillkocsi

tesco grillkocsi

Ár: ~12000 Ft

méret: 87 × 52 × 90 cm

A ház minőségi acélból készült, a széles grillrácson (51,6 x 27 cm) pedig minden vendégének elegendő étel készíthető.

Könnyen kezelhető és könnyen mozdítható a két keréknek és a rögzített fogantyúnak köszönhetően. A sűrűn elhelyezkedő krómrácsok miatt az étel nem esik át a rácsokon.

Nagyban megkönnyíti a dolgát a két tároló polc, valamint a négy külön magasságba állítható grillrács, amivel szabályozhatjuk az étel távolságát a tűztől.

 

 

Tesco kerti grill – faszenes grill öntöttvasból

tesco kerti grill

Ár: ~ 10000 Ft

A grillrács 3 fokozatban állítható magasságú, átmérője 35 cm, anyaga öntöttvas, 4 személy kiszolgálására alkalmas. Alul szellőző található, mellyel beállíthatja a huzatot, ezzel szabályozva a parázs hőmérsékletét.

 

 

„A grillezéshez elegendő egy grillsütő és egy villa is, de ha valóban élvezni szeretné a sütögetést, gondoskodjon egyéb eszközökről is.

Megfelelő eszközök használatával komfortosabban készítheti el a grillételeket, és az eredmény is emlékezetes lesz. Kezdetnek megteszi egy alapkészlet, de higgye el, amint belekóstol a grillezés rejtelmeibe, észrevétlenül és fokozatosan bővíti majd eszköztárát, míg végül beszerez egy profi grillkészletet.

tesco grill eszközök

A képen látható nyolc eszköz elegendő ahhoz, hogy a grillre szánt ételeket gyorsan előkészíthesse és a grillezés során is könnyen dolgozhasson. Ezt könnyítik meg a grillező eszközök hosszított fogantyúi, melyek ideális esetben nem hővezető anyagból készülnek, tehát grillezés közben nem melegszenek át, és nem fordulhat elő, hogy megégesse a kezét.

 

Nézz körül a Tesco aktuális ajánlatai között- Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :