Home / Tesco termékek / Tesco tv választék (+Tippek a választáshoz)

Tesco tv választék (+Tippek a választáshoz)

img

A jó hír, hogy akár a Tesco áruházak kínálatában is találhatjuk TV készülékeket.

 

Tesco TV választék

A Tesco TV akciók és a választék időszakosan változnak, ezért nehéz lenne itt felsorolni a lehetőségeket. Bővebb információt találhatunk az aktuális akciós újságokban.

 

 

Hogyan válasszuk ki a TV-t

A tökéletes TV megtalálása nem könnyű feladatat, néha ez nehézkes a technikai részletekkel való küzdelem miatt.

Akár egy remek házimozi-t szeretnél létrehozni egy nagyképernyős TV-vel, amely kiváló tisztaságot és kontrasztot biztosít, akár egy kisebb tévé is elég a gyerek szobájába, érdemes körülnézni a nagy webáruházak kínálatában.

 

TV felbontás

A képernyő felbontása sokat fejlődött az elmúlt években. Szemtanúi lehettünk a tisztaságnak és a színminőségnek, amikor 4K Ultra HD TV -k jelentek meg. És most itt a 8K Ultra HD. Mind a 4K, mind a 8K az Ultra High Definition (Ultra HD vagy UHD) típusai.

 

TV méret

Ami a képernyő méretét illeti, ritkán fordul elő, hogy valaki azt szeretné, ha kisebb TV -t vásárolt volna. Miért? A hihetetlenül élethű kép és a 4K vagy 8K TV kiemelkedő részletgazdagsága révén még egy nagyobb képernyő is nagyszerű választás lehet egy kisebb helyiségben.

Ezek a képernyőfelbontások lehetővé teszik, hogy közelebb üljön a képernyőhöz anélkül, hogy feláldozná a részleteket. Tehát ahelyett, hogy a képernyő és a kanapé közötti távolságra gondolnál, fontold meg a méretet, amelyre szüksége van a hely betöltéséhez.

Válogass a képátló szerint >

 

LED vagy OLED?

A LED és az OLED különböző technológiák, amelyek megvilágítják a képernyőt. Mindegyiknek megvannak a tulajdonságai, mielőtt döntenek a TV -ről.

 

LED TV -k.

A LED (fénykibocsátó dióda) a legnépszerűbb TV-típus a piacon, és négy különböző konfigurációban kapható.

  • Élvilágítású LED TV-k
  • Közvetlenül megvilágított LED TV-k
  • Teljes körű LED TV-k
  • Mini LED TV -k >

 

OLED TV -k.

Az OLED (organikus fénykibocsátó dióda) televíziók teljesen más technológiát kínálnak a képernyő megvilágítására.

Ezekkel a tévékészülékekkel egy vékony anyagréteg bocsátja ki a teljes képernyőt lefedő fényt. Ezután minden képpont egymástól függetlenül világít vagy sötétedik, a képtől függően.

Előnyei, hogy az OLED képernyők rendkívül magas színpontosságot, nagy kontrasztot, széles betekintési szöget és gyakorlatilag éles képet biztosítanak.

OLED TV-k itt >>>

 

QLED TV-k

Röviden összefoglalva továbbfejlesztett színszűrő rendszert (kvantum pontokat) használ, amely az LCD panel része. A szűrőnek köszönhetően a hagyományos tévék színskálájának a 64-szeresét képes megjeleníteni, így élethűbb képet nyújt, mint a hagyományos televíziók.

Bővebben >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :