Home / Tesco termékek / Kagyló homokozó a Tesco kínálatában

Kagyló homokozó a Tesco kínálatában

img

Sokan azt gondolják, hogy (nagyon) sok pénzt el kell költeni, ha fel akarunk dobni egy gyerekszobát vagy kertet. A valóság szerencsére rejt magában olyan kreatív lehetőségeket, amelyek olcsók, de könnyedén gyerekeink kedvenceivé válhatnak. A Tesco kagyló homokozó remek kikapcsolódás a családnak.

 

Kagyló homokozó Tesco kínálat

A Tesco általában a nyári szezon megkezdése előtt kezni bővíteni a kínálatát ezekkel a gyermek játékokkal. Bővebb információt találhatunk az aktuális akciós újságokban.

 

Népszerű kagyló homokozók

Vásárold meg online a következő népszerű gyermek játékokat házhozszállítással.

 

Kagyló formájú 2in1 Homokozó és Kismedence 

kagyló formájú homokozó gyerekeknek

Kattints ide az aktuális árért

  • 2in1 termék: homokozó és medence
  • Mérete: 77 x 86 x 20 cm
  • Súlya: 2,9 kg

Különboző színekben elérhető >>>

 

Kagyló formájú 2in1 Homokozó és Kismedence + Homokozó Lapát és Gereblye 24cm

kagylo-formaju-2in1-homokozo-es-kismedence-

Aktuális ár

Kagyló formájú homokozó amiben nyáron akár fürdőzni is lehet.

  • Anyaga: műanyag
  • 2in1 termék: homokozó és medence
  • Mérete: 108 x 78 x 18,5 cm

 

Kagyló Homokozó

kagyló homokozó a gyerekeknek

Kattints ide az aktuális árért

Erős és masszív homokozó, a forró nyári napokra! 2 részes, kagyló formájú homokozó játék, amelynek az egyik felébe homokot, míg a másikba vizet érdemes tölteni, hogy a gyerekek egyszerre két játékot is játszhassanak. 

 

 

Te szeretsz homokozni?

Játszótereken sokszor láthatunk szülőket, akik gyerekükkel bemennek a homokozóba és láthatóan élvezik (akár jobban is, mint a gyerekek!) a játékot. Nincs ebben semmi rossz. A homokozó olyan kreatív környezet, ahol akár az idősebbek is megtalálhatják a maguk kis örömeit.

 

Homokozó otthonra

Lehet akár egy nagy traktorgumiban és gondolkodni, de a legtöbben egy kagyló homokozót választanak otthonra. Ennek több oka is van. Ezek egyike a könnyed dizájn: lecsukható (egy részről nem esik rá az eső, hó, stb. a homokra, nem esnek rá a levelek, nem piszkítanak rá a madarak, de még fontosabb az, hogy távol tartja a macskákat, akik könnyen saját használatú macskaalomnak gondolhatják az új kerti játékot.

Homokot nem nehéz vagy drága beszerezni és ha elfogy (mivel sok gyerek szereti kidobálni), könnyű pótolni is.

 

Pancsi-pancsi a homokozóban?

A homokozóban sokszor alakítanak ki vízi várakat, csatornákat, egyszerűen sarat vagy vizes homokot a formák és munkajárművek számára a gyerekek. Ezen (az egyébként akár hosszú évekig tartó folyamaton) könnyen lehet, hogy mindnyájan átestünk.

Azonban újszerűnek tűnhet a gondolat, hogy egy homokozó kis medenceként is használható. Egy teljes szuper hangulatú nyár is eltölthető egy medence és egy-két pajtás segítségével. Egy kagyló homokozóban senkiből nem lesz pillangó úszó olimpikon, de pancsikolni a testvérekkel, unokatestvérekkel és / vagy pajtásokkal nemigen kell ennél jobb kezdő szett.

Ehhez persze ki kell tenni a homokot, de néhány tucat liter elhelyezése egy délutánra (vagy egy nyárra) általában nem jár problémával.

 

Mennyibe kerül egy kagyló homokozó?

A kagyló homokozó műanyagból van, amiből nincs hiány a világban. Szó szerint néhány ezer forintra kell csak gondolni, a kagyló homokozó hiába népszerű, nem luxustermék semmilyen szempontból. Egy gyors kereséssel nem is találunk 10.000 Ft feletti terméket.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :