Home / Tesco termékek / Universális távirányító a Tesco kínálatában

Universális távirányító a Tesco kínálatában

img

Ha több készüléket is irányítani akarunk egy eszközzel, akkor érdemes beszereznünk egy univerzális távirányítót. Itt bemutatjuk a népszerű fajtákat.

 

 

Univerzális távirányító Tesco

Az áruházban különböző márkák, különböző típusú termékei kaphatóak. Az árak és a kínálat változhatnak,  egyes márkák termékeik időszakosan kaphatóak, egyes modellek forgalmazása megszűnhet.

Érdemes figyelni a lehetőségeket a Tesco akciós újságokban.

 

Népszerű készülékek

Nedis Univerzális távirányító

Kattints ide az aktuális árért

Cserélje le elveszett vagy elromlott LG távirányítóját erre a minden LG televízióval kompatibilis, előreprogramozott Nedis csere tv-távirányítóra.

Egy beépített kódokat tartalmazó kiterjedt adatbázisnak köszönhetően az eredeti verzió minden funkciójával rendelkezik. A Nedis csere-távirányító használata rendkívül egyszerű, mivel nem igényel programozást.

Bővebben >>>

 

Home by Somogyi Univerzális távirányító URC22

Kattints ide az aktuális árért

Az URC 22 egy 4in1 univerzális távirányító, mellyel egyszerre négy távirányítót helyettesíthet. A termék előre programozott kódokkal rendelkezik. Lehetőség van kézi kódválasztásra, vagy automata kódkeresésre is. Tápellátása: 2 X AA [1,5 V] elem.

Bővebben >>>

 

Hama Univerzális távirányító 4in1, fekete

Kattints ide az aktuális árért

Univerzális távirányító akár 4 készülék vezérléséhez. Színkódolt gombok, a teletext funkciók és a kiegészítő eszközök vezérléséhez. Előre programozva több mint 1000 készülékhez. Ideális a hibás vagy elveszett távirányító pótlására, vagy az eredeti távvezérlők leváltására.

Bővebben >>>

 

 

Mire használható egy univerzális távirányító?

Azoknak, akik az 1980-as években vagy előtte születtek, az első univerzális távirányítók szinte csodának tűnhettek. Hogyan volt az lehetséges, hogy egyetlen készülék képes legyen a televíziót, a videót és akár a mini HiFi-t is kezelni?

A valóság persze nem mindig volt olyan, mint a reklámok, de az univerzális távirányítók a komoly elektronikai szaküzletek polcaitól kezdve egészen a lengyelpiacokig megtalálhatók voltak. Az utóbbikon könnyen lehet, hogy ma is.

 

Az okos otthonokhoz milyen távirányító az igazi?

A 90-es évek már több mint 20 éve véget értek (leírni is rossz!), és az univerzális távirányítók is sokszor sokkal inkább egy applikációt jelentenek, mint egy fizikai készüléket, távirányítót, mivel a zsebünkben vagy táskánkban ébren töltött időnk közel 100%-ában lapul egy okos eszköz.

Igen, ez természetesen a mobiltelefon. És léteznek univerzális távirányító applikációk is: itt arra kell figyelni, hogy egy Apple TV-hez másik applikációra van szükség, mint egy Android Smart TV-hez. Vannak egyszerű és valamivel bonyolultabb univerzális távirányítók is, van olyan, amelyik mind okos, mind infravörös eszközökkel is működik.

De miért is várnánk el kevesebbet, amikor egy telefonos applikációval távirányíthatunk egy LEGO kisvonatot Bluetooth-os kapcsolattal és okostelefonnal!?

 

Léteznek még „hagyományos” univerzális távirányítók?

Érdekes belegondolni, hogy ami ma hagyományosnak, sőt, régimódinak tűnik, az két évtizeddel ezelőtt a technika csúcsa vol.  Az okos otthonok egyik veszélye egyes kiberszakértők szerint az, hogy az otthoni okos készülékek nincsenek felkészülve igazán a kibertámadásokra: van aki ezért vagy más ellenérzésből nem szeretne okos eszközöket használni otthon.

Hiszen nincs mindenkinek okos telefonja, és nem csak az idősebb generációra gondolunk, hanem például Yuval Noah Harari sztártörténészre is: igaz, ő évente egy hónapot teljesen közösségi média és internet nélkül tölt meditálással, és naponta is két órát meditál: lefekvés előtt és ébredés után.

De vissza a távirányítókra: nagyon is léteznek és vannak új modellek, amelyek Wi-Fit és Bluetooth-t is kezelnek. Érdemes lehet utánanézni, ha több készüléket is irányítanánk egy távirányítóról.

 

Nézz körül a Tesco aktuális választékában: Aktuális ajánlatok – Tesco akciós újság itt >>>

  • Facebook
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :